Kreveti sa stilom za udobno spavanje

Krevet je vjerovatno dio namještaja na kojem provodimo najviše našeg vremena jer tu se odmaramo i punimo energiju svake noći. Krevet je također i najistaknutiji i dominantan dio namještaja u vašoj spavaćoj sobi. Kreveti na kojima spavamo igraju značajnu ulogu u našim životima i zato je važno da imate odgovarajući okvir kreveta koji će zadovoljiti i vaše potrebe ali i uklopiti se u stil vaše spavaće sobe. Dizajn i udobnost moraju doći zajedno i nadopunjavati se.

U JYSKu ćete pronaći krevete u raznih stilova. Na primjer, možete odabrati model sa klasično uređenim uzglavljem i okvirom ili neki bez uzglavlja i sa mnogo suvremenijim, minimalističkim izgledom. Stavljajući vaš madrac u atraktivan okvir kreveta možete stvoriti stil baš kakav vi želite.

Kada kupujete novi krevet, jedna od stvari koju trebate potražiti je prava veličina okvira kreveta. Ona zavisi o veličini madraca koji već imate ili u koju veličinu madraca planirate uložiti.

Pogledajte našu web stranicu i pronađite inspiraciju u našoj širokoj paleti kreveta. Također možete posjetiti vašu lokalnu JYSK prodavnicu gdje su naši uposlenici spremni da vam pomognu. 

Spavaća soba - Okviri kreveta