Okviri kreveta sa stilom za udobno spavanje

Okviri kreveta su najistaknutiji i najdominantniji dio namještaja u vašoj spavaćoj sobi. U JYSKu ćete pronaći okvire kreveta raznih stilova: moderni, minimalistički, neutrani, tradicionalni, ali i različitih boja te izrađene od različitih materijala. Na primjer, možete odabrati model sa klasično uređenim uzglavljem i okvirom ili neki bez uzglavlja i sa mnogo suvremenijim, minimalističkim izgledom. Takođe možete izabrati okvire kreveta sa prostorom za odlaganje ili bez.

Kada kupujete novi krevet, jedna od stvari koju trebate potražiti je prava veličina okvira kreveta. Ona zavisi o veličini madraca koji već imate ili u koju veličinu madraca planirate uložiti. Stavljajući vaš madrac u atraktivan okvir kreveta možete stvoriti stil baš kakav vi želite. U našem asortimanu možete pronaći i širok izbor madraca za vaš okvir kreveta.

Pogledajte našu web stranicu i pronađite inspiraciju u našoj širokoj paleti kreveta. Takođe možete posjetiti vašu lokalnu JYSK prodavnicu gdje su naši zaposleni spremni da vam pomognu. 

Kvalitetni okviri kreveta

Obnovite svoju spavaću sobu krevetom koji se sastoji od lijepog okvira za krevet i madraca. Naši okviri za krevete su dostupni za singl i bračne krevete u veličinama 90x200, 140x200, 160x200 i 180x200 cm.  Birajte između nekoliko modela od drveta, metala ili tapaciranog okvira kreveta. Neki od JYSKovih okvira kreveta imaju čak i praktičan prostor za odlaganje sa ugrađenim ladicama ispod kreveta ili sa mehanizmom podizanja madraca i prostorom za odlaganje ispod njega. Imajte na umu da madrac nije uključen kada kupujete okvir za krevet.