Barski stolovi i barske stolice po vašem ukusu!

Barski stolovi i stolice u raznim oblicima i od raznih materijala čekaju vas U JYSKu. Širok izbor barskog namještaja -skandinavskog dizajna. Ako želite unijeti novu svježinu u vašu trpezariju i imati vlastiti šank i svoj barski kutak, postići ćete fantastičan rezultat odabirom barskog namještaja iz JYSKa.

Nudimo vam barske i šank stolice sa naslonom i bez, od različitih materijala - metala, taknine, umjetne kože, kao i barske stolice sa plinskim podešavanjem visine. Pronađite model šankerskih stolica i stolova koji će se najbolje uklopiti u vaš enterijer!

    Barski stolovi i stolice za zabave i svakodnevni život

    Barski stolovi idealni su za zabave. Bilo da imate vjenčanje, rođendan ili običan tulum, mali visoki stol i stolice lako će se uklopiti u vaš dom. Zamislite goste sa pićem u ruci, okupljene oko barskog stola sa grickalicama i svijećama - to je sigurno idealna atmosfera za druženje. Visoki stolovi i stolice pozivaju na kretanje i olakšava ljudima međusobno druženje ali i odmor kada im zatreba. Dakle, ako imate ograničen prostor, barski stolovi i stolice su idealna stvar za vas jer zauzimaju jako malo mjesta a vrlo su praktični.