Dnevne roletne: moderan i praktičan izbor za svaku prostoriju

Dnevne roletne su više od običnih zaštita od svjetlosti. Osim što pružaju privatnost, dodaju i estetsku dimenziju vašem prostoru. U JYSKu ćete pronaći dnevne roletne koje su ne samo funkcionalne nego i ugodne oku. Njihova primjena nije ograničena samo na dnevne sobe; odlično se uklapaju i u kuhinje, radne sobe, spavaće sobe pa čak i kupatila.

3 proizvodi
  3 proizvodi

  Zašto odabrati dnevne roletne za vaš dom

  Dnevne roletne su efikasno rješenje za kontrolu količine svjetlosti u vašem domu, iako moramo naglasiti, one ne pružaju potpunu zaštitu od dnevnog svjetla. Ako tražite način da uljepšate svoju kuću ili stan, dnevne roletne su odličan izbor. Kroz različite opcije dizajna i materijala, možete odabrati one koje se najbolje slažu sa vašim ukusom i potrebama. One su i fleksibilne po pitanju instalacije.

  Specifičnosti JYSKovih dnevnih roletni

  Kada je riječ o JYSKovim dnevnim roletnama, nudimo različite opcije u smislu boja i materijala. Dostupne su u nijansama sive, prljavo bijele i boje pijeska, što ih čini pogodnim za razne stilove enterijera. Izrađene su od poliestera, što znači da su izdržljive i lako se održavaju. Dužina roletni je standardno 170 cm, a širina 45 cm s opcijom da se roletna skrati, što omogućuje prilagodbu raznim dimenzijama prozora. Imajte na umu da ove roletne ne pružaju potpunu zaštitu od svjetlosti, ali zato dodaju ležernu i prijatnu atmosferu u prostoru.

  Uputstva za održavanje i korisni savjeti

  Održavanje dnevnih roletni iz JYSKa je jednostavno. Zahvaljujući poliesterskom materijalu, lako možete ukloniti fleke pomoću blagog deterdženta i meke krpe. Nema potrebe za komplikovanim tretmanima ili posebnim proizvodima za čišćenje. Dodatni savjet je da povremeno usisate roletne kako biste uklonili prašinu i očuvali njihov izgled. Ako pratite ove osnovne upute, vaše dnevne roletne će ostati atraktivne i funkcionalne dugi niz godina.

  Opremite svoj dom JYSKovim dnevnim roletnama i uživajte u kombinaciji stila, funkcionalnosti i lakoće održavanja. Odabir pravih roletni nikada nije bio lakši.