Ležaljke za opuštanje na plaži ili terasi

Ležaljka je idealno rješenje za opuštanje i odmaranje vani u bašti, na terasi ili plaži. Zavalite se u ležaljku, pročitajte dobru knjigu sa hladnim napitkom u ruci ili se odmarajte uz muziku i uživajte u sunčevim zrakama pod otvorenim nebom.

Jeste li u potrazi za novom ležaljkom za sunčanje ili dnevnim krevetom za vašu baštu? Sa ležaljkom iz JYSKa možete postići optimalno opuštanje i zaboraviti na stres. U asortimanu imamo mnogo različitih ležaljki u crnoj, sivoj i natur boji, te izrađene od različitih materijala, tako da ćete sigurno pronaći onu koja odgovara vašem ukusu i vašim potrebama.

  Ležaljke koje odgovaraju vama i vašim potrebama

  U JYSKu postoji mnogo opcija kada ulažete u novu ležaljku za sunčanje - i u pogledu materijala, i boja, a i funkcija.

  Ležaljke od različitih materijala i u raznim bojama

  U JYSKu možete odabrati ležaljku od materijala otpornog na sve vremenske uslove i bez potrebe za održavanjem, kao što je to čelik, plastika ili poliratan (imitacija ratana) - tako će vaša ležaljka ostati lijepa iz godine u godinu. Takođe nudimo vam baštenske ležaljke solice od bambusa i tvrdog drveta, koje obično zahtijevaju malo više pažnje i tretiranje ujlem - osim ako ne želite istršoeni izgled koji vremenom dobije zbog vremenskih uslova, kiše i vjetra.

  Naš raspon boja je vrlo neutralan i uklapa se u većinu drugog baštenskog namještaja. Na taj način možete lako spojiti svoju novu ležaljku sa lounge garniturom i stvoriti ugodan kutak za opuštanje u vašoj bašti ili na terasi. Neke od JYSKovih ležaljki za sunčanje su zaštičene i UV zraka tako da boja ne izblijedi.

  Odaberite svoju novu ležaljku prema njenoj funkciji

  Ležaljka je dobra alternativa stolici podesivog nasloan, jer ima i nekoliko funkcija. Naslon se može podesiti na većini modela i pružiti jako dobru udobnost, a ostatak ležaljke je takođe u većini modela sklopiv, pa ih je lako odložiti ako je prostora malo, kao na primjer na balkonu. Ako kupite ležaljku sa točkovima, imate veću fleksibilnost i možete je pomjerati po terasi ili u bašti. 
  Ako želite osigurati potpunu udobnost, baštenski jastuk za vašu ležaljku dobra je ideja.