Ležaljke za opuštanje na plaži, terasi ili u dvorištu

Ležaljka je idealno rješenje za opuštanje i odmaranje vani u bašti, na terasi ili plaži. Zavalite se u ležaljku, pročitajte dobru knjigu sa hladnim pićem u ruci ili se odmarajte uz muziku i uživajte u sunčevim zrakama pod otvorenim nebom.

Jeste li u potrazi za novom ležaljkom za sunčanje ili dnevnim krevetom za vašu baštu? Sa ležaljkom iz JYSKa možete postići optimalno opuštanje i zaboraviti na stres i žurbu. U asortimanu imamo mnogo različitih ležaljki u crnoj, sivoj i natur boji, te izrađene od različitih materijala, tako da ćete sigurno pronaći onu koja odgovara vašem ukusu i vašim potrebama. Ukoliko leležaljku trebate često premiještati, odaberite ležaljku sa točkićima koju možete lako pomicati po terasi. Uz neke od naših ležaljki uključen je i jastuk, a za sve ostale jastuk možete pronaći u našem asortimanu baštenskih jastuka. Takođe možete odabrati ležaljke koje mogu izdržati sve vremenske uslove i stoga ih možete ostaviti vani tokom cijele godine.

Ležaljke koje odgovaraju vama i vašim potrebama

U JYSKu postoji mnogo opcija kada ulažete u novu ležaljku za sunčanje - i u pogledu materijala i funkcija.

Ležaljke od različitih materijala i u raznim bojama

U JYSKu možete odabrati ležaljku od materijala otpornog na sve vremenske uslove i bez potrebe za održavanjem, kao što je to čelik, plastika ili poliratan (imitacija ratana) - tako će vaša ležaljka ostati lijepa iz godine u godinu. Takođe nudimo vam baštenske ležaljke od bambusa i tvrdog drveta, koje obično zahtijevaju malo više pažnje i tretiranje ujlem - osim ako ne želite istršoeni izgled koji se vremenom dobije zbog vremenskih uslova, kiše i vjetra.

Naš raspon boja je vrlo neutralan i uklapa se u većinu drugog baštenskog namještaja. Na taj način možete lako spojiti svoju novu ležaljku sa lounge garniturom i stvoriti ugodan kutak za opuštanje u vašoj bašti ili na terasi. Neke od JYSKovih ležaljki za sunčanje su zaštičene i od UV zraka tako da boja ne izblijedi.

Odaberite svoju novu ležaljku prema njenoj funkciji

Ležaljka je dobra alternativa stolici podesivog naslona, jer ima nekoliko funkcija. Naslon se može podesiti na većini modela i pružiti jako dobru udobnost, a ostatak ležaljke je takođe u većini modela sklopiv, pa ih je lako odložiti ako je prostora malo, kao na primjer na balkonu. Ako kupite ležaljku sa točkovima, imate veću fleksibilnost i možete je pomjerati po terasi ili u bašti. 
Ako želite osigurati potpunu udobnost, baštenski jastuk za vašu ležaljku dobra je ideja.