Kvalitetni paviljoni za kišu, sunce i vjetar

Paviljon ima mnogo namjena i olakšava vam uživanje u toplim danima u vašoj bašti bez obzira na vremenske uslove. Baštenski paviljon će vas zaštiti od ljetnih pljuskova ili vjetra, a s druge strane, ako sunčeve zrake postanu previše oštre, paviljon vam može ponuditi i hladovinu. U JYSKu ćete naći širok izbor paviljona, različitih veličina sa kojima ćete sigurno biti zadovoljni.

Uživajte u mnogobrojnim prednostima baštenskih paviljona

Baštenski paviljon je savršen izbor za primanje gostiju ili organiziranje vrtnih zabava. Budući da je teško predvidjeti vrijeme, paviljon osigurava da vaše veče roštiljanja sa prijateljima ne bude pokvareno neočekivanim pljuskom.

Ako imate veći broj gostiju, postavite nekoliko paviljona jedan do drugoga kako biste stvorili ugodan prostor usred vaše bašte. U JYSKu ćete pronaći širok izbor lampa i fenjera, solarnih lampi i baštenskih saksija, uz koje ćete stvoriti magičnu atmosferu na otvorenom.

JYSK paviljoni

Naši baštenski paviljoni sastoje se od vodoodbojnog platna od poliestera i čeličnog okvira. Imajte na umu da okviri nisu uključeni za sve modele. Možete, na primjer, kupiti samo platno za paviljone i stranice paviljona. Mnogi naši paviljoni su sklopivi i mogu se lako spakovati kada se ne koriste. Ako kupite veliki baštenski paviljon, uključene su odvojive stranice i mreža protiv insekata, što je praktično u vrućim ljetnim danima.