Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Fenjer, solarna lampa, kamin i posuda za vatru u bašti

8 obaveznih baštenskih dodataka

Mislite da ste spremni za ljeto? Da li ste mislili i na sve one male ali važne sitnice? U ovom popisu otkrivamo vam 8 skrivenih dragulja koji vam mogu olakšati život na otvorenom, izgledati odlično i učiniti da se osjećate još bolje.

Praktični baštenski dodaci za vaš život na otvorenom

Držači za stolnjak

Ako je na terasi vjetrovito, možete biti sigurni da će vam krajevi stolnjaka završiti u tanjiru tokom večere. Držačima za stolnjak riješite problem i izbjegnite nered.

Torba za jastuke

Baštenska stolica bez jastuka je poput torte bez glazure: donekle nepotpuno iskustvo. Gdje držite baštenske jastuke kada ih ne koristite? U torbi za jastuke naravno, tako da su svi na jednom mjestu i lagani za pomijeranje.

 

Lijepi baštenski dodaci za vaš život na otvorenom

Podne obloge

Imate li mrlje na podu terase ili je pod počeo da poprima izgled starog? Postavljanje podnih obloga na terasu jednostavno je rješenje koje je i uredno i funcionalno.

Stalak za saksije

Terasa ili balkon bez biljaka? To ne zvuči nimalo dobro. Ako vam je na raspolaganju ograničen prostor, rješenje može biti stalak za saksije. Možete ga montirati na zid i dobićete predivan izgled i prijatnu atmosferu za vašu večeru na otvorenom.

Solarne lampe

Solarne lampe su nekada imale prilično kratkotrajno svjetlo, ali ne više! Možete pronaći solarne lampe sa prekrasnim, dugotrajnim svjetlom. Jednostavne su za održavanje: jednom kada sunce zasja, pune se, a onda solarne lampe samo čekaju svoj trenutak da zasjaju.

Dobro za vas - i vašu okolinu

Posuda za vatru

Radost zurenja u plamen i uživanje u toplini vatre su neprocjenjivi. Možete uživati u trenutku, osjećati se bliže prirodi i jednostavno se opustiti uz posudu za vatru.

Tenda

Važno je zaštititi se od sunca, ali suncobran može zauzeti dragocjen prostor u bašti. Tenda ne zauzima prostor - sve što je potrebno je da montirate jednu stranu na zid, a za drvo ili stub možete vezati drugi kraj.

Sklonište za insekte

Možda ne mislite da vam treba još insekata u vašoj bašti, ali zapravo se varate. Ovih godina populacija insekata sve više opada. Budući da se mnoge biljke oslanjaju na oprašivanje insektima, a mnoge ptice se hrane insektima, odlična ideja je da ih pozovete na luksuzni obrok i boravak u vašem prostoru, priuštite im pravi mali hotel.

 

Iskoristite maksimum svog prostora na otvorenom ovog ljeta: pročitajte naše savjete za kampovanje u dvorištu.

 

Saznajte više

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič: Kako odabrati savršene baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati savršene baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati savršen baštenski stol

Vodič: Kako odabrati savršen baštenski stol

Vodič za brzosušeći i baštenski namještaj za sve vremenske uslove

Vodič za brzosušeći i baštenski namještaj za sve vremenske uslove