Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 7. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Šator i dijete koje spava u šatoru

Kampirajte u svojoj bašti

Datum:

Kategorija: Bašta

Tags: kampiranje, šator, kampiranje, kamperska oprema, zračni madrac

Ovih dana teško je znati da li ćemo moći negdje na godišnji odmor, ali ako volite da kampirate, zapravo ne morate nigdje ni ići - sve dok imate baštu ili dvorište. Čak i ako se vaše kampiranje odvija u dvorištu, vaša djeca će zasigurno uživati u avanturi na otvorenom: ušuškani u toplu vreću za spavanje, čitanje uz lampu, doručak kao na pikniku. Treba vam samo nekoliko osnovnih stvari poput dušeka na naduvavanje i pumpe i spremni ste za jednostavno kampiranje u dvorištu.

Obavezna oprema

Čak i ako ne budete kampirali tokom kišnih dana, ipak je dobra ideja da pronađete vodootporni šator sa vodootpornim prijelazima.

Displaying 0 - 0 of 0

Zatim, ako želite da budete sigurni da ćete svi moći dobro da se naspavate, ako ste u bašti ili ste blizu kuće, možete da ponesete jorgan, ali ako želite pravo iskustvo kampovanja, topla vreća za spavanje je neizostavna. Možda vam bude dovoljna i deka - u vreći za spavanje može biti prevruće ujutro ako sunčevi zraci udaraju u šator. Pripazite da svi imaju udobnu prostirku ili dušek na naduvavanje. 


Zabavno vrijeme na otvorenom

Uz vatru, večera nije problem: ponesite kobasice, malo hljeba i nekoliko dugih štapova i voila: Večera je poslužena. Fenjeri, solarne lampe i baterijske lampe doprinose ugodnoj atmosferi i svi će se sigurno dobro zabaviti.

Doručak na piknik deki na jutarnjem suncu zvuči nevjerovatno i lako ga je pripremiti. Čak i ako je kuhinja ili trpezarija udaljena samo nekoliko minuta, spakujte torbu sa svim što vam treba za rustikalni doručak.

Zabavite se i uživajte u avanturi kampovanje u sopstvenom dvorištu!