Spavajte dobro u vreći za spavanje iz JYSKa

Vreće za spavanje su jednostavno i praktično rješenje bilo da planirate odlazak na kampiranje ili jednostavno planirate provesti noć sa prijateljima ili porodicom.

Prije samog odabira vreće za spavanje, važno je da razmislite za šta ćete ju koristiti. Ukoliko uživate spavati pod zvijezdanim nebom ili u šatoru, trebali biste razmisliti da li će vam trebati vreća za spavanje koja će vas grijati čak i pri hladnijim temperaturama. Uvijek zapamtite da koristite izolacijsku podlogu, kao što je dobar prostirač na motanje ili zračni madrac.

2 proizvodi
    2 proizvodi

    Bašta - Vreće za spavanje

    Izbor vreća za spavanje u JYSKu

    U JYSKu ćete pronaći veliki izbor kvalitetnih vreća za spavanje po odličnim cijenama. Imamo vreće za spavanje za ljeto i zimu, koje mogu podnijeti velike temperaturne fluktuacije, a imaju nisku minimalnu temperaturu sve do +5 stepeni ili do 0 stepeni - u zavisnosti od modela. Tako možete odabrati vreću za spavanje koja odgovara vašim potrebama.
    Naše vreće za spavanje dostupne su sa dvije različite vrste patent zatvarača - jednosmjerni ili dvosmjerni patent zatvarač. Jednosmjerni patent zatvarač može se potpuno otkopčati i koristiti kao poplun, dok s dvosmjernim patentnim zatvaračem možete otvoriti vreću za spavanje gdje želite i stvoriti malo ventilacije - na primjer ako se znojite stopala.