Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! SUPER DANI - Uštedite do 60%!


 

Trenutno su moguća kašnjenja prilikom isporuke online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu kompaniju.

Narandžasta klupa od baršuna

Baršun i samt u vašem domu

Baršun i samt su ove jeseni među popularnijim trendovima, i ova dva mekana materijala su pronašla svoj put u naše domove kroz tekstil, ali i namještaj. 

Oba materijala su prilično prijatna i imaju površinu koja proizvodima daje luksuzan izgled. Ovi prelijepi materijali dolaze u više boja i možemo pronaći i veće komade namještaja za koje su korišteni - poput sofa i fotelja, ali i manje komade - na primer DARUP tabure u stilu 70-ih od baršuna mint zelene boje. 


Stoličica WAVE koja dolazi u tamno plavoj i narandžastoj boji ima sjedište od somota koje je mekano i prijatno na dodir. 


Pogledajte još komada trendi malog JYSK nameštaja

Dodajte malo glamura svom domu uz PADBORG tabure. Fini zlatni detalji i maslinasto zeleno sjedište mu daju ekskluzivnu notu. 


Ukoliko želite da malo osvježite svoj kauč, to možete postići vrlo jednostavno uz par novih jastučića. Okrugli ukrasni jastuk KUGLEASK dolazi u četiri različite boje: roza, tamno koralna, maslinasto zelena i tamno plava. Ili možda tamno zeleni jastuk SELJE od baršuna, sa uzorkom lišća.


Pogledajte naše favorite među tekstilima za dom

Dodajte određenu dubinu svom enterijeru 

Klupa RJUKAN dolazi u tamno zelenoj, sivoj, rozoj i tamno plavoj boji i savršen je dodatak vašem hodniku, spavaćoj sobi ili gdje god vam je potrebno mjesto za kratkotrajno odlaganje garderobe. Baršun ovoj klupi daje i dubinu i višedimenzionalni izgled. 


Ukoliko ste i vi ljubitelj komada u stilu 70-ih, a u isto vrijeme i pratite trendove kada je uređenje doma u pitanju, sigurni smo da ćete odabrati barem jedan od proizvoda od somota ili baršuna. 

 

Saznajte više

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među kuhinjskim dodacima

Favoriti među kuhinjskim dodacima