Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! SUPER DANI - Uštedite do 60%!


 

Trenutno su moguća kašnjenja prilikom isporuke online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu kompaniju.

Drveni bistro set za baštu i kutija za vanjsko odlaganje na balkonu

Drveni baštenski namještaj za vaš balkon

Rustikalni šarm drvenog namještaja će vas možda navesti da pomislite kako mu nije mjesto na malom balkonu. Međutim, drveni baštenski namještaj je dostupan i u kompaktnim, sklopivim i multifunkcionalnim verzijama - nastavite sa čitanjem i otkrijte neke od najboljih primjera iz JYSKa.

Ukoliko balkon koristite uglavnom za obroke i druženje u dvoje, ali povremeno imate i nekoliko gostiju, sklopivi baštenski stol BEVTOFT je idealan. I okvir i ploča su od tvrdog drveta eukaliptusa, a prečnik raširenog stola je 108 cm. Sklopive VEN stolice se idealno slažu uz stol i zauzimaju jako malo mjesta.

Drveni baštenski bistro set na balkonu


Čak i ukoliko držite samo par stvari na balkonu, uvijek je zgodno imati nešto prostora za odlaganje. Zašto to ne iskombinovati sa klupom kako biste imali dodatnog prostora za sjedenje? KARLBY sanduk za odlaganje napolju može biti idealno mjesto za vaše baštenske jastuke, deke i druge sitnice, a u isto vrijeme može poslužiti i kao dodatan prostor za sjednje. Debeli jastuk na vrhu osigurava da svima bude udobno. 

Kutija za vanjsko odlaganje sa prostorom za sjednje na vrhu
Sanduk KARLBY Š128xV43xDub42 tvrdo drvo
425,- KM/kom
549,- /kom
UŠTEDA 23%


Kako biste kreirali prijatnu atmosferu na svom balkonu, dodajte nekoliko saksija sa cvijećem ili biljkama, i par fenjera. Rekli smo i ponovićemo: pobrinite se da iskoristite vertikalni prostor - posebno ukoliko imate mali balkon. Koristite rješenje koje vam je najzgodnije za saksije i okačite fenjere na zid kako biste izvukli maksimum iz svog balkona i kreirali super prijatan prostor koji izgleda odlično. 

Fenjer i saksija za balkon na dva nivoa


Da li ste znali?

Sav drveni baštenski namještaj u JYSKu je napravljen od FSC™-certifikovanog drveta (FSC™ N001715).  FSC, što je skraćenica od Forest Stewardship Council, je neprofitna organizacija i sistem označavanja za drvo i papir, što potiče od održivog šumarstva, gdje se život životinja i biljaka uzima u obzir. Kada kupite FSC-certifikovane proizvode, pomažete u očuvanju svjetskih šuma.  

 

Saznajte više

Kako odabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Kako odabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič: Kako odabrati savršene baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati savršene baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati savršen baštenski stol

Vodič: Kako odabrati savršen baštenski stol