Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 8. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Dani spavanja - Uštedite do 60%!
Dnevni boravak sa crnom podnom lampom, malom baterijskom lampom i bijelim lusterom i mala slika Tine Nymman

Istaknute lampe novog asortimana

Datum:

Kategorija: Inspiracija, Dnevna soba

Tags: osvjetljenje, rasvjeta, lampe, lusteri

U našem asortimanu rasvjete postoje nove lampe koje zaslužuju dodatni spomen. Pitali smo Tinu Nymann, jednu od naših stručnjaka za uređenje životnog prostora, da nam objasni šta nove lampe čini posebnim i gdje bi ih koristila u svom domu. "Ako ove lampe imaju nešto zajedničko, rekla bih da je to njihova elegancija", započinje Tina i dalje detaljno opisuje svaku od njih.

ADRIAN crna podna lampa

Dnevni boravak sa crnom podnom lampom u uglu, polica sa knjigama, ukras i vaza


„Podna lampa ADRIAN izrađena je od crnog metala i stakla. Jednostavnost materijala savršeno odgovara dizajnu. ADRIAN ima lakoću i eleganciju zbog kojih je prikladan u bilo kojoj sobi i u svakom domu. Ako imate dom romantičnog stila, dodaće lijepu jednostavnost. Ako živite minimalistički, odgovaraće vašem stilu svojom jednostavnošću ”, kaže Tina.

Pogledajte i tri istaknute posteljine novog asortimana.

VALDER bijeli luster

Bijeli luster iznad trpezarijskog stola


„VALDER je napravljen od papira i matala, i iako je složenijeg oblika od podne lampe ADRIAN, smatram da su oboje super otmjeni. Ovaj luster smatram umjetnošću od papira koja lijepo izgleda i dok samo visi, a nakon što upalite svjetlo, zaista ćete cijeniti tanak papir i strukturu. Rezultat je prekrasna, dinamična rasvjeta koja nikada ne izgleda isto ”, kaže Tina sa uzbuđenjem.

ARNOLD baterijska lampa

Baterijska lampa sa velikom sijalicom na stolu


ARNOLD je moderna baterijska lampa sa keramičkom bazom nježne bež boje i velikom sijalicom. “Baterijske lampe su veoma praktične,” započinje Tina. “Imaju mnoge prednosti: lako ih je premeštati; možete da koristite ARNOLD lampu kao zamjenu za svijećnjak i tako izbegnete čađ od svijeća; ne pregrijavaju se, pa ne morate da brinete ako se vaš tinejdžer zaljubi u nju i ponese je u svoju sobu. I možete da je smjestite bilo gdje u prostoriji, bez obzira na blizinu utičnice,” kaže Tina i dodaje: “Uz ove prednosti, ARNOLD lampa ima i sijalicu boje jantara čije je svjetlo toplo i prijatno. Jednostavno je nemoguće ne voljeti ovu lampu.”


Pogledajte i Tinine istaknute dekorativne artikle novog asortimana.