Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 7. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Dvije male stolne lampe na konzolnom stoliću i trpezarijskom stolu

Istaknute lampe novog asortimana

Datum:

Kategorija: Inspiracija, Dnevna soba, Kancelarija

Tags: osvjetljenje, rasvjeta, lampe, lusteri

U naš asortiman rasvjete došle su nove lampe koje zaslužuju dodatnu pažnju. Pitali smo Tinu Nymann, jednu od naših stručnjakinja za uređenje životnog prostora, da nam objasni šta nove lampe čini posebnim i gdje bi ih ona koristila u svom domu. "Rasvjeta je ključna za atmosferu u bilo kojem domu. Samim tim, odlučila sam da izdvojim dvije stolne lampe koje daju blagu, ali istovremeno prijatnu svjetlost domu. Takođe, naše nove punjive LED svjećice zaslužuju poseban spomen", započinje Tina i detaljno opisuje svaku od njih.

HELMER stolna lampa od ratana

Stolna lampa od ratana sa bež abažurom


“HELMER stolna lampa je napravljena od ratana i ima abažur od tkanine koji joj savršeno pristaje. Jednostavnost materijala savršeno odgovara dizajnu. HELMER ima eleganciju i lakoću koje je čine pogodnom za svaki dom. Svjetlost iz HELMER lampe je blaga i idealan je izvor svjetlosti za spavaću ili dnevnu sobu”, kaže Tina.

Pogledajte i istaknute dekorativne artikle novog asortimana.

GERLUF staklena stolna lampa

Stolna lampa od bijelog stakla na drvenom trpezarijskom stolu


„GERLUF lampa je napravljena od nazubljenog, bijelog stakla koje je super trendi ove sezone. Mat površina u kombinaciji sa elegantnim oblinama čini je veoma elegantnim izborom. Sa malim otvorom na vrhu GERLUF će dodati suptilno i meko svjetlo. Postavite je tamo gde vam je potrebna dodatna udobnost ili je koristite da osvijetlite kutke svog doma i uživate u lijepom, blagom osvjetljenju“, kaže Tina.

IVAN svjećice sa punjačem

Punjive LED svjećice u maloj staklenoj zdjeli


„Ove sezone želim da istaknem i naše punjive svjećice IVAN. Dolaze u pakovanju od četiri sa punjačem i daljinskim upravljačem. IVAN je održiviji izbor LED svjećica jer ih možete koristiti iznova i iznova. 7 sati punjenja daje oko 30 sati osvjetljenja. Pomoću daljinskog upravljača možete kontrolisati funkciju tajmera i mijenjati različite postavke svjetla. Izaberite između treperećeg ili stalnog svetla i prigušite svjetlo. Ove funkcije olakšavaju stvaranje savršenog nivoa udobnosti. IVAN je zaista luksuzan izbor kada su LED svjećice u pitanju“, kaže Tina sa uzbuđenjem.