Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 1. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Crna viseća svjetiljka, bijela podna lampa, hromirana stolna lampa i Tina Neumann

Istaknute lampe novog asortimana

Datum:

Kategorija: Inspiracija, Dnevna soba, Kancelarija

Tags: osvjetljenje, rasvjeta, lampe, lusteri

U naš asortiman rasvjete došle su nove lampe koje zaslužuju dodatnu pažnju. Pitali smo Tinu Nymann, jednu od naših stručnjakinja za uređenje životnog prostora, da nam objasni šta nove lampe čini posebnim i gdje bi ih ona koristila u svom domu. "Tri lampe koje sam odlučila istaknuti veoma su različite, tako da postoji ponešto za svaki dom i enterijer", započinje Tina i detaljno opisuje svaku od njih.

Moderan luster KARLSSON

Crni moderni detalji na lampi od bambusa

“Luster KARLSSON izrađen je od bambusa i obojen u crno. Prirodni materijali u kombinaciji sa ovim dizajnom čine luster KARLSSON središnjim dijelom koji privlači pažnju. Dizajn je kombinacija zaobljenih i oštrih linija kojw lusteru daju moderan izgled koji ga čini prikladnim u bilo kojoj sobi i bilo kojem domu. KARLSSON savršeno pristaje iznad stola u trpezariji ili u dnevnoj sobi. Objesite dva lustera iznad vašeg stola u trpezariji i ostvarite trenutačni wow efekt i izvrsno osvjetljenje. Naša sijalica TORE savršeno odgovara KARLSSONU i daje lijepo i nježno svjetlo ”, kaže Tina.

Pogledajte i tri istaknute posteljine novog asortimana.

ISAK – moderna hromirana lampa

Hromirana stolna lampa sa malim ukrasima na bijelom stolu

“ISAK je napravljena od sjajnog hroma koji je trend ove sezone. Sjajni hrom u kombinaciji sa elegantnim dizajnom čini ga vrlo trendi izborom. Stolna lampa može se staviti na vaš stol, policu ili na pomoćni stolić. ISAK ima podesivu glavu i stalak čineći ga ukrasnim i funkcionalnim. Pomoću njega osvijetlite kutove svog doma i uživajte u prekrasnoj, elegantnoj rasvjeti ”, govori Tina.

KRISTOF – retro lampa

Bijela podna lampa i crni stol sa ukrasima

“Podna lampa KRISTOF izrađena je od brušenog čelika, a gornji dio je od platna. Jednostavnost materijala savršeno odgovara dizajnu. KRISTOF ima klasičan i retro izgled što ga čini prikladnim za većinu domova i enterijera”, kaže Tina.

Displaying 0 - 0 of 0