Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 5. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Stakleni svijećnjak ispred drveta i grana sa crvenim bobicama i zlatni fenjer s dekoracijom

Klasičan duh praznika uz trend Cosy Tradition

Datum:

Kategorija: Nova Godina

Tags: nova godina, praznici, praznično uređenje, novogodišnje dekoracije

Ove praznične sezone, JYSK vam predstavlja trend koji uzdiže porodične vrijednosti i hygge. Trend Cosy Tradition inspirisan je prirodom i moćnim sjevernim krajolikom. U ovom blogu inspirisaćemo vas za stvaranje klasične praznične atmosfere sa simbolima crvene, tamno crvene i smeđe boje u Cosy Tradition stilu.

Svijećnjak na metalnom poslužavniku sa malom jelkom i šišarkama


Cosy Tradition veliča običaje i uspomene iz skandinavske prošlosti. Svijeće i vijenci su neke od prvih asocijacija kada pomislimo na zimu, praznike i ušuškanost. ODEN LED svijeće imaju tajmer, upaljene su 6 sati, a onda se isključuju na 18 sati. Prijatno će vas iznenaditi kada se automatski upale, čak i ako ste vi zaboravili. Takođe se ne morate brinuti da li ste ih ugasili kada odete iz kuće ili kada idete na spavanje. Bonus: nema mirisa ugašenih svijeća.

Vijenac sa LED svijećama, koje imaju tajmer


Vašoj djeci će se svidjeti što imaju svoju novogodišnju čarapu, koju će Deda Mraz (ili njegovi pomoćnici) puniti svake noći slatkišima i malim poklonima. Možete ih objesiti i na ljestve koje možete ukrasiti lampicama za potpuni ugođaj.

Novogodišnje čarape u crvenoj i zelenoj boji na dekorativnim ljestvama


Pobrinite se da je vaš ukrasni papir  u pravom prazničnom duhu, a u JYSKu možete pronaći FSC sertifikovan (FSCTM N001715) papir za poklone napravljen od 100% recikliranih materijala. Nadamo se da smo vam olakšali izbor. 

Papir za zamatanje poklona i novogodišnji pokloni u korpi


Upotpunite svoju klasičnu dekoraciju završnim detaljima, kako biste spremno dočekali najčarobniji period godine. Zamijenite svoje jastuke sa nekoliko prazničnih, poput KIMBERLIT jastuka vintage izgleda, ili bezvremenskog KORNSTEN ukrasnog jastuka, a novogodišnji patuljak se može odmarati na kauču ili na klupi u hodniku... 

Klupa sa jastukom, dekom i patuljkom. Na podu ispred klupe crveni jastuk i okrugli tepih


Cosy Tradition trend stvara toplu i prijatnu atmosferu u vašem domu i dodaje razigrani, slatki i čarobni dodir vašem prazničnom uređenju.

Zelena vasa sa umjetnim grančicama ukrašenim ukrasima i figura orašara