Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Ottoman svijetlo sive boje u dnevnoj sobi pored televizora i ottoman tamno sive boje pored prozora

Kreveti za dnevni odmor: Šik i svestran izbor

Kreveti za dnevni odmor postaju dio sve više domova u Evropi. Vjerujemo da je svestranost odlika zbog koje je ovaj komad namještaja sve popularniji. Ukoliko želite da naučite više o prednostima ovih kreveta i razmišljate da li bi se jedan takav uklopio i u vaš dom, nastavite da čitate. 

U JYSKu imamo veliku selekciju modernih i udobnih dnevnih kreveta. Volimo ove krevete i vjerujemo da su sjajan dodatak svakom domu, i zato ćemo u ovom blogu izdvojiti tri koja su zaista trendi i nadamo se da će se savršeno uklopiti i u vaš dom. 

NOREFJELL: Odličan dizajn i izuzetna udobnost

Naš dnevni krevet NOREFJELL je elegantan dodatak vašem domu. U pitanju je komad čistih linija i prepoznatljivog skandinavskog izgleda. Dostupan je u svijetlo i tamno sivoj boji, te možete izabrati nijansu koja će se bolje uklopiti u neku od vaših prostorija. Jer da, NOREFJELL je praktičan izbor za gotovo svaku prostoriju u vašem domu. 


Neka vaša kuhinja bude više od mjesta za spremanje hrane. Postavite krevet za dnevni odmor u svoju kuhinju i kreirajte udoban kutak za sjedenje za goste ili kutak za momente mira sa djecom - dok vi spremate hranu, oni mogu raditi domaći ili čitati na krevetu. 

Pretvorite VARBJERG u dupli dnevni krevet

Očigledan način za primjenu kreveta za dnevni odmor je da ga koristite kao dodatni krevet za goste, a VARBJERG je odličan izbor za to. Jednostavno možete iskoristiti VARBJERG i kao dva kreveta za spavanje, a kada je preklopljen ne zauzima puno mjesta.


Dugačak jastuk takođe čini VARBJERG krevet prijatnim mjestom za brz popodnevni drijemež ili uživanje u dobroj knjizi. Ovaj krevet za dnevni odmor je napravljen od izdržljive tkanine koja omogućuje opuštanje i ugodne trenutke odmaranja. 


Vantinge: Zadovoljstvo za oko 

VANTINGE je poput VARBJERGa, takođe praktičan dnevni krevet koji se lako može pretvoriti u udoban krevet za spavanje. Možete i povećati udobnost dodatkom velikih dekorativnih jastuka i deka.  


Pročitajte više i o našem trendi krevetu VADEHAVET. 

Saznajte više

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju