Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Ušuškana baštenska atmosfera sa dekorativnim svjetlima

Ljetne noći ispunjene svjetlošću

Za dosta ljudi, bašta ili terasa predstavljaju još samo jednu od prostorija u domu. Tokom proljeća i ljeta, provodimo jako mnogo vremena napolju i zbog toga želimo da kreiramo prostor koji je prijatan i ušuškan. 

Najjednostavniji način za kreiranje ušuškane atmosfere je igranje različitim elementima i vrstama svjetlosti. Samo razmislite o tome koliko svjetlost utiče na atmosferu u dnevnoj sobi. Ista situacija je i sa prostorom napolju.

Solarna rasvjeta, baštenski fenjeri, lampice i lampe na baterije samo su neke od opcija za uređivanje prostora na otvorenom. Izaberite jednu ili dvije vrste, ili kombinujte više njih, kako biste kreirali magičnu atsmosferu u svojoj bašti. 

Inspirativne ideje za baštensko osvjetljenje

Malo svjetlosti u mraku može imati veliki efekat. Korsiteći mala dekorativna svjetla, možete da kreirate moćan efekat. Koristite spoljašnju rasvjetu kako biste istakli dijelove vaše bašte koji su najatraktivniji. Na ovaj način, i mrak može biti vaš prijatelj jer će skrenuti pažnju sa manje šarmantnih kutaka. 

Iznesite van atmosferu svog doma

Korsitite svjetla na baterije koje možete postaviti na stol ili zemlju kako biste kreirali prelijepu atmosferu za druženja ispunjena smijehom i zabavom. 

 

Osvijetlite zabavu na otvorenom

Kreirajte magičnan i intiman prostor u svojoj bašti. Dekorativna svjetla su idealna za isticanje i razdvajanja pojedinih sekcija bašte. Korsitite elemente koji su već tu. Postavite lampice na drveća ili nadsteršnicu, i tako ćete kreirati zvjezdani efekat koji se savršeno slaže sa nebom noću. 

Postavite lijepe fenjere u baštu ili na terasu i kombinujte ih sa svijećama za toplu atmosferu. Mali fenjeri su savšena dekoracija za stol. Na ovaj način, uživaćete u večeri uz svijeće na svježem zraku.  

Okačite fenjere po drveću kako biste još više doprinijeli kreiranju prijatne atmosfere.

Praktična i lijepa solarna rasvjeta

Solarne lampe su i praktične i lijepo izgledaju. U našem asortimanu imamo različite vrste ovih lampi, a možete ih kombinovati na milion načina. Koristite solarne lampe za dijelove bašte koje želite da naglasite. 

Veoma su lake za upotrebu - samo ih zabodite u zemlju i usmjerite ih u pravcu koji želite da istaknete. Izgledaće lijepo, a u isto vrijeme i veoma jednostavno. 


Još jedan savjet je postavljanje solarne rasvete u uglove bašte - ovako će prostor izgledati veće i imaće određenu vrstu glamuroznog izgleda.

Izgleda sjajno, čak i danju

Efekat ukrasne rasvjete je najveći noću, ali moderni fenjeri i lampice izgledaju lijepo i moderno čak i tokom dana. Prostor ukrašen fenjerima izgleda organizovano, moderno i jedinstveno.

 


 

 

Saznajte više

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič: Kako odabrati savršene baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati savršene baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati savršen baštenski stol

Vodič: Kako odabrati savršen baštenski stol

Vodič za brzosušeći i baštenski namještaj za sve vremenske uslove

Vodič za brzosušeći i baštenski namještaj za sve vremenske uslove