Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 7. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Dnevni boravak / trpezarija sa zidnim ormarićem u roze boje, sivim kaučem na razvlačenje, presvlakom od bambusa, paravanom od bambusa i sivim stolicama za trpezariju

MINDFUL GARDEN - trend koji odiše pozitivnošću

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: novi trendovi, uređenje enterijera, dizajn enterijera, ideje za uređenje doma, noviteti

U JYSKu imamo tri nova trenda ove jeseni: RESET BASIC, INFUSION i MINDFUL GARDEN.

Pozitivnim i otvorenim pristupom, novim načinima izvođenja starih klasika, tema MINDFUL GARDEN slavi život kod kuće. Useljavanjem u mali dom, postoji mnogo načina da stvorite više prostora i svoj dom pretvorite u prijatno okruženje. Stavite jednu vazu ili jednu svijeću na stol, zavalite se u dvosjed LISELEJE i priuštite sebi luksuz kakav zaslužujete.

Dvosed od ratana sa jastučićima za sedenje i jastucima za leđa, bordo ćebetom i okruglim stočićem


Dizajn stvara skladne kompozicije. Metal i staklo spajaju se kako bi pružili utisak industrijskog izgleda. Na zidnoj polici ASSENS boja breskve daje industrijskom izgledu ženstveniju crtu.

Zidne police u boji breskve sa staklenim činijama, šočjicama i kutijom za odlaganje


Isti efekat možete dobiti i kombinovanjem namještaja različitih materijala. Kombinujte SAKSILD stočić od bambusa sa tapaciranim GISLEV tabureom.

Bambusov stočić sa ogledalom i tabureom sa spremištem


U manjem domu možete na bolji način iskoristiti ograničen prostor stvaranjem zasebnih zona koristeći paravan LANGEBJERG.

Paravan od bambusa služi za razdvajanje prostorija


U trendu MINDFUL GARDEN, u fokusu su dizajn i površine, dok se vraćamo u zatvoreni prostor kako bismo kreirali prijatno gnijezdo. Sivi kauč na razvlačenje PARADIS idealan je za male stanove, a sa nekoliko jastučića i deka postaje još udobnije.

Zidni ormarić u roze boji, sivi kauč na razvlačenje i bordo stočići


Cvijeće se uvelike vraća, a u kombinaciji sa biljkama i u ''neurednim'' kompozicijama ostavlja zadivljujući utisak. Stavite buket u rustikalnu posudu za odlaganje kao što je to posuda YNGVE ili se ograničite na jednu granu u elegantnoj vazi DENNO.

Sto od bambusa kombinovan sa trpezarijskim stolom i sivim stolicama


Boje su nove i zaslužuju da budu svakodnevni dio naše svijesti, još uvijek održavane u ženstvenim nijansama poput pepeljasto roze koju možete pronaći na zidnom ormariću LOOK IN.

Rozi zidni ormarić


Sa jednom nogom čvrsto zasađenom u prošlosti, a drugom koja trči prema budućnosti, ove je zimske tonove teško definisati, i to je ono što ih čini posebnim.

Inspirišite se i sa druga dva trenda u JYSKu: RESET BASIC i INFUSION