Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 8. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

FINALNA RASPRODAJA baštenskih artikala!
Dodaci za kupatilo

Moderno kupatilo uz minimalna ulaganja

Datum:

Kupatilo je jedna od najizazovnijih prostorija za renoviranje. Može biti prilično skupo obnavljati je, veoma je teško uraditi to samostalno, a postoje i određena pravila koja se moraju poštovati. Ali problemi nisu samo u pločicama. WC šolja i lavabo glavni su dijelovi kupatila, pa jednom kada ih postavite, ne možete se baš tako lako predomisliti i zamijeniti ih. 

Kada se sve ovo uzme u obzir, najisplativije je fokusiratei se samo na opremu za kupatilo, a to zaista može imati veliki efekat na izgled prostorije. Lako je dobiti kupatilo modernog izgleda uz već postojeće sanitarije i pločice, a u svoju korist. 

Bilo da vaše kupatilo prati stil 50-ih, ludih 60-ih, romantičnih 70-ih ili hrabrih 1980-ih, naš najbolji savjet je da radite sa onim šta imate - a ne protiv toga. Ako vaše kupatilo ima cvjetne pločice i narandžasti lavabo, moderan stil neće se baš najbolje uklopiti - pa je najbolje da ga i ne pokušavate silom ugurati. Nemojte se boriti protiv izbora koji su napravili prethodni vlasnici. Umjesto toga, prihvatite ga i kreirajte mali, šarmantni vremeplov u svojem domu.

Dekoracija za kupatilo klasičnog izgleda

Set za kupatilo jednostavnog dizajna koji će izgledati fantastično u gotovo svakom kupatilu je LANE. On istodobno izgleda i vintage i veoma moderno. Bilo da vaše kupatilo datira iz 50-ih, 60-ih ili 70-ih godina prošlog stoljeća, savršeno će se uklopiti. 

Pročitajte još savjeta i pogledajte super galeriju za mini makeover kupatila bez velikih ulaganja.

Savršeno rješenje za kupatilo u stilu 1960-ih

Terrazzo je bio veoma popularan izbor za kupatilske pločice 1960-ih godina. Terrazzo se sastoji od betona sa komadima mermera ili granita i glatke je površine. Ako imate kupatilo sa terrazzo podom, zanimljivo rješenje je set VADSTENA, koji takođe ima terrazzo izgled. 


Savršen izbor za hippie kupatilo u stilu 70-ih 

70-ih godina naši su domovi i odjeća bili u boho stilu. Ovo je bila decenija hipija koji su gajili ljubav prema prirodi i prigrlili makrame zidni dekor, drvene panele i sve što je organsko. Mekani rubovi i nježnije boje linije TINGSRYD savršeno će se uklopiti u vaše kupatilo stilu 70-ih. 


Kristalno-zlatni izgled za glamurozne 80-e

Glamurozan izgled seta LUCKSTA savršeno će se uklopiti u kupatilo u stilu 80-ih. 

 

Da li imate i vi neke savjete za dekoraciju koji mogu osvježiti starije kupatilo i dati mu moderan izgled? Podijelite ih sa nama u komentarima!