Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
3 različite varijante kupatilskih artikala

Moderno kupatilo uz minimalna ulaganja

Kupatilo je jedna od najizazovnijih prostorija za renoviranje. Može biti prilično skupo obnavljati ga, veoma je teško uraditi to samostalno, a postoje i određena pravila koja se moraju poštovati. Ali problemi nisu samo u pločicama i sanitarijama. WC šolja i lavabo glavni su dijelovi, pa jednom kada ih postavite, ne možete se baš tako lako predomisliti i zamijeniti ih. 

Kada se sve ovo uzme u obzir, najisplativije je fokusirati se samo na opremu za kupatilo, a to zaista može imati veliki efekat na izgled prostorije. Lako je dobiti kupatilo modernog izgleda uz već postojeći kupatilski namještaj, sanitarije i pločice, a u svoju korist. 

Bilo da vaše kupatilo prati stil 50-ih, ludih 60-ih, romantičnih 70-ih ili hrabrih 80-ih, naš najbolji savjet je da radite sa onim šta imate - a ne protiv toga. Ako vaše kupatilo ima cvjetne pločice i narandžasti lavabo, moderan stil neće se baš najbolje uklopiti - pa je najbolje da ga i ne pokušavate silom ugurati. Nemojte se boriti protiv izbora koji su napravili prethodni vlasnici. Umjesto toga, prihvatite ga i kreirajte mali, šarmantni vremeplov u svojem domu.

Dekoracija za kupatilo klasičnog izgleda

Set za kupatilo jednostavnog dizajna će izgledati fantastično u gotovo svakom kupatilu. Takav set istovremeno izgleda i vintage i veoma moderno. Bilo da vaše kupatilo datira iz 50-ih, 60-ih ili 70-ih godina prošlog stoljeća, klasična oprema za kupatilo će se uvijek savršeno uklopiti. 

Pročitajte još savjeta za mini makeover kupatila bez velikih ulaganja.

Savršen izbor za hippie kupatilo u stilu 70-ih 

70-ih godina naši su domovi i odjeća bili u boho stilu. Ovo je bila decenija hipija koji su gajili ljubav prema prirodi i prigrlili makrame zidni dekor, drvene panele i sve što je organsko. Šareni i mekani SEGERESTA peškiri sa 30% recikliranog pamuka savršeno će se uklopiti u vaše kupatilo u stilu 70-ih. 

Šareni peškiri i metalna kutija sa kupatilskom opremom na drvenoj klupi

Kristalno-zlatni izgled za glamurozne 80-e

Želie li u svoje kupatilo unijeti malo nježnijih tonova, ali dati mu i dozu glamura, predivni izgled seta LUDVIKA i kutijica za nakit VIKEN savršeno će se uklopiti u vaše kupatilo. Ovo je istovremeno jako zanimljivo rješenje za kupatilo u stilu 80-ih. Dodajte i nekoliko STIDVIG peškira i u vašem kupatilu stvorit ćete pravi mali vremeplov za neka stara, srcu bliska, vremena...

Da li imate i vi neke savjete za dekoraciju koji mogu osvježiti starije kupatilo i dati mu moderan izgled? Podijelite ih sa nama u komentarima!

 

Saznajte više

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

9 savjeta za uštedu energije ove zime

9 savjeta za uštedu energije ove zime

U fokusu: Serije peškira

U fokusu: Serije peškira

Ljetna atmosfera i u vašem kupatilu

Ljetna atmosfera i u vašem kupatilu