Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 7. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

THE THINKER

Napravite mjesta za svoje misli uz The Thinkera

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: the thinker, trend

Dobro došli u mirni ugođaj trenda koji zovemo THE THINKER.

Uz naglašenu jednostavnost i harmoniju, trend THE THINKER se zasniva na klasičnom skandinavskom minimalizmu. Kreirajte svoje mirno okruženje, svoj kutak za promišljanje i uživajte u trenutku. Zavalite se u udobnost fotelje POMOSE uz omiljenu knjigu ili se jednostavno prepustite svojim mislima.


Boje su plava, siva i crna, bez jakih kontrasta koji odvlače pažnju. Vanvremenske, usklađene nijanse ujedinjuju kombinacije modernog i tradicionalnog da bi stvorile kutak za promišljanje.

Ukrasite zid policom HEJLSMINDE i ne bojte se ostaviti slobodnog mjesta u prostoru da bi vam se odmorile oči. Osvijetlite tamni kutak metalnom lampom HELGI u bijeloj boji.


Fokusirajući se na čiste linije i geometrijske elemente, ovaj trend pruža mirni ugođaj uz savremen skandinavski stil. Metal, staklo, keramika i drvo kombinuju se da bi kreirali elegantan izgled.

Postavite klupu AALBORG u hodnik ili dnevnu sobu. Ne samo da ćete imati prostor za sjedenje, već će se ispod klupe stvoriti mjesto za pohranu - upakovano u prelijepe kutije HAAGEN.


Stvorite opuštajući prostor u spavaćoj sobi, toliko lijep i ugodan da možete tamo da provedete cijeli dan. Pogledajte kako idealno posteljina KATJA odgovara okviru kreveta KONGSBERG u ovom primjeru:


THE THINKER je jedan od tri JYSK trenda ove sezone. JYSKov dizajnerski tim pažljivo je izabrao proizvode koji odgovaraju svakom trendu. Dozvolite da vas inspirišu i druga dva trenda: CREATIVE MIND i HUMAN NATURE.