Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! SUPER DANI - Uštedite do 60%!


 

Trenutno su moguća kašnjenja prilikom isporuke online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu kompaniju.

Pamučni peškiri i ostali dodaci za kupatilo na klupi i set za kupatilo od sivog stakla

Nova Nordic kolekcija za kupatilo inspiraciju ponalazi u prirodi

Dvaput godišnje Laurence Muller, naša kvalifikovana menadžerka kategorije peškira, kupatilskih tepiha, zavjesa za tuširanje i opreme za kupatilo, sastavlja kolekciju stilskih proizvoda za vašu inspiraciju. Kolekcija se zove Nordic Bathroom i dostupna je u našim prodavnicama od 20. aprila.

"Prelijepe boje našeg peškira SEGERSTA osnova su nove kolekcije", kaže Laurence. „SEGERSTA je visokokvalitetni pamučni peškir proizveden u Portugalu, sa prugicama u različitim nijansama žute, sive i plave boje. Cjelokupni je izgled smiren i moderan uz jasne asocijacije na prirodu. "

Pamučni peškiri i ostali dodaci za kupatilo na klupi

 

“Svima fali da malo stanu na loptu, odu u prirodu, opuste se i napune baterije. Takođe se trebamo ponašati odgovorno i sa poštovanjem prema našim prirodnim resursima. Ovom kolekcijom želimo da vam omogućimo da svoje kupatilo pretvorite u prirodno utočište u kojem možete brinuti o sebi, napuniti baterije i osjećati se dobro u pogledu održivosti. Kolekciju karakterišu prirodni materijali poput pamuka i drveta. Uz plave i zelene nijanse, te zemljane tonove i organske oblike poput zaobljenih uglova i ivica, nije teško uvidjeti skandinavski krajolik”, kaže Laurence.

Set za kupatilo sa dozatorom sapuna, držačem četkica za zube i posudom za odlaganje u sivom staklu kraj lavaboa u kupatilu

Inspiracija za kupatilo sa naglaskom na zelenu boju

Priroda igra glavnu ulogu u ovoj kolekciji, a održivost se savršeno uklapa. Peškiri SEGERSTA izrađeni su od 30% recikliranog pamuka i 70% pamuka. NOLVIK prostirke imaju GRS oznaku i izrađeni su od 55% recikliranog poliestera i 45% pamuka.

Novo u našem asortimanu je mirišljavo ulje LINDOME sa mirisom limunske trave ili vanile. Od septembra 2021. u našem asortimanu ćemo imati samo mirišljava ulja koja se proizvode u Evropi - u ovom slučaju u Njemačkoj. Kada naši proizvodi imaju kraći transport, smanjujemo ispuštanje ugljenika.

Tamnoplavi neseser i mirišljavo ulje ispred ogledala u kupatilo

 

Nedavno smo najavili da smo prestali sa korišćenjem plastičnih ambalaža za posteljinu i plahte, a to je slučaj i sa našim zavjesama za tuširanje gde je plastična ambalaža zamijenjena ukrasnim FSC™ certifikovanim papirnim trakama. Ova nova inicijativa štedi okolinu od milion plastičnih kesa, pa je ARVIKA, koja je dio kolekcije Nordic Bathroom, izbor koji stvara dobar osjećaj.

Korpa za smeće i četka za WC ispred tuš zavjese u zelenim bojama


Takođe pogledajte našu novu Nordic Mood kolekciju.

Saznajte više

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među kuhinjskim dodacima

Favoriti među kuhinjskim dodacima