Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 3. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Različite vrste proizvoda za uređenje sobe u prirodnim bojama

Nova Nordic Mood kolekcija donosi harmoniju i mir

U haotičnom svijetu u kome živimo, dom je mjesto gdje pronalazimo ravnotežu i harmoniju. Prigušene boje u novoj JYSK Nordic Mood kolekciji će dati ravnotežu vašem domu te vas podstaknuti da se odmorite.

Kolekcija se uklapa u postojeće trendove ručne izrade, prirodnih i craft detalja i izgleda. Na primer, JO kamena posuda ima izgled ručnog rada, a drveni ukrasni poslužavnik GERNER je predivan primjer prirodnog izgleda, u kontrastu sa nježnim ANDERS staklenim čašama, što izgleda veoma stilski usklađeno.


U novoj kolekciji, u fokusu je i održivost. BJORK kutije za odlaganje napravljene su od recikliranog papira i dostupne su u dvije različite veličine, zavisno od namjene odlaganja. JYSK takođe predstavlja nove torbe za kupovinu pod nazivom NILS, koje su napravljene od poliestera i recikliranog pamuka. Torbe su dostupne u antracit sivoj, vojničko zelenoj i terakota boji.

Korpa sa dekom, vaza sa umjetnim cvijećem i torba za kupovinu
Korpa ABEL Š39xD25xV29cm natur
15,- KM/kom
34,95 /kom
UŠTEDA 57%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici

 

NILS je veoma prostrana torba za kupovinu koja se može koristiti u različite svrhe. Logo na torbi je novi JYSK logo koji simbolizuje održivost, pod nazivom LOVE PLANET - EVERYDAY ESSENTIALS.

Još jedan dio Nordic Mood kolekcije je KEJSERKRONE tepih napravljen od ostataka reciklirane kože koji unosi dodatnu udobnost u vaš hodnik ili kuhinju.

ČINJENICE O NORDIC MOODU

Četiri puta godišnje naš kvalifikovani tim nabave pažljivo izabire artikle za najnoviju i trendi kolekciju proizvoda pod nazivom Nordic Mood. 

Kolekcija Nordic Mood dostupna je online od 14. aprila.

 

Saznajte više

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među kuhinjskim dodacima

Favoriti među kuhinjskim dodacima