Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 7. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

CREATIVE MIND

Novi JYSKov trend: Creative Mind

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: NEW TRENDS, creative mind, dizajn enterijera

Predstavljamo vam novi, razigran i nepretenciozan JYSKov trend pod nazivom CREATIVE MIND. Ovaj trend kombinuje ženstvene uzorke sa etno detaljima, stvarajući privlačno i ugodno okruženje. Inspirisan boho i hippie stilovima podstiče na otvoren um i kreativnost. 

Kreirajte prozračan dnevni boravak sa laganim namještajem, poput roze fotelje sa tabureom PETERSBORG ili fotelje od ratana LISELEJE.


Sa mekanim i svijetlim nijansama, poput uzoraka drveta i velura, ovaj trend ima mjesta za neobičnost i nepredvidivost. Eksperimentiranje sa novim i neobičnim kombinacijama od ključne je važnosti za realizaciju ovog trenda. Ne ograničavajte se, razmišljajte izvan okvira. Kombinujte trpezarijske stolice DAMMEN u različitim bojama postavljenim oko trpezarijskog stola RINGSTED sa izgledom svojstvenim 70-im.


Paleta boja u trendu CREATIVE MIND obuhvata svijetle nijanse da bi se postiglo ugodno okruženje, ponekad sa curry-žutim nijansama kao elementom koji privlači pažnju.


Print na tekstilu i keramici mješavina je vintage orijentalnih stilova i tehnika kao što su paisley i blok-print.


Stvorite male scenografije u svojem domu sa predmetima koji se međusobno podudaraju. Oni ne moraju biti postavljeni sa nekim određenim i smislenim razlogom, osim da se nadopunjuju i čine vas sretnima.

Dizajn enterijera sa netradicionalnim rješenjima i daškom razigranosti mogu podstaknuti vašu kreativnost te prikazati novu stranu vašeg doma – a možda i vašu.


Trend CREATIVE MIND je jedan od tri JYSK trenda ove sezone. JYSKov dizajnerski tim pažljivo je odabrao proizvode koji odgovaraju svakom trendu. Dozvolite da vas inspirišu i druga dva trenda: THE THINKER i HUMAN NATURE.