Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 7. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Singles' Day grafika

Singles’ Day - idealan dan za kupovinu

Datum:

Kategorija: Razno

Tags: internet kupovina, webshop, online shopping, Singles' Day

Sigurno već znate šta su Black Friday i Cyber Monday - najbolji dani za kupovinu u godini. Black Friday je uvod u novogodišnji shopping, a Cyber Monday je njegov sljedbenik u obliku posebnih online akcija. Ali uz Singles' Day možete sa shoppingom početi već 11. novembra.  

Singles' Day dolazi iz Kine

Singles' Day se prvi put pojavio u Kini 1990-ih. Četvorica studenata na fakultetu u Nanjingu počeli su slaviti svoj samački status kao odgovor na Valentinovo, tokom kojeg parovi slave svoju ljubav u cijelom svijetu. Na Singles' Day samci se nalaze na zabavama i događajima. Osim toga, ovaj je dan postao najpovoljniiji dan za kupovinu u svijetu - i online i offline. Baš kao što parovi jedan drugome kupuju poklone na Valentinovo, na Single's Day možete sami sebe počastiti stvarima koje ste oduvijek željeli – često po spektakularno niskoj cijeni. Na ovaj se dan slobodno razmazite - bili single ili ne.
 

Singles' Day u JYSKu

U JYSKu takođe možete pronaći posebne ponude na Singles' Day. Ponude pogledajte na JYSK.ba/singles-daygdje ćete naći nevjerovatne popuste online. Takođe se možete i prijaviti na naš newsletter da biste prvi saznali koje kategorije imaju veliki popust. 

Person shopping online
 

Više o Singles' Day

Singles' Day su u početku slavili samo mladi muškarci i nazivali ga "Dan neženja", ali se kasnije taj dan razvio u praznik za muškarce i žene. Slavi se svake godine na 11. novembar, jer se ovaj datum sastoji od četiri jedinice (11.11.) – koje predstavljaju četiri single studenta na fakultetu u Nanjingu. I od tada se počeo širiti po cijelom svijetu.