Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Svijetlo siva ugaona garnitura sa prostorom za odlaganje

Sofe za spavanje, sjedenje i odlaganje

Sofa na razvlačenje sa prostorom za odlaganje je savršen izbor za manji dom, ali je takođe i praktična za gostinjske sobe i tinejdžerske ili dječije sobe. Trostruka funkcionalnost čini ovaj komad namještaja idealnim za sve situacije.

Dobitna kombinacija: Udobna dnevna soba i dodatna spavaća soba  

Sa kaučom na razvlačenje u sobi za goste, vaši gosti će se uvijek osjećati dobrodošlo. Prostor za pohranjivanje stvari omogućuje spremanje posteljine za svakog novog gosta. Naša ugaona garnitura VEJLBY je praktični trosjed koji se vrlo jednostavno može rasklopiti u udoban krevet.

Svetlo siva ugaona garnitura u dnevnoj sobi

Kombinovanjem karakteristika sofe i kreveta, soba postaje multifunkcionalna i više od obične prostorije za spavanje. Soba za goste pretvorit će se u prostoriju u kojoj vaši gosti imaju svoj mir i mogu se opustiti, a kada nemate goste, sobu možete koristiti kao igraonu ili dodatno mjesto za tiho čitanje knjige.

Ugodan i za sjedenje i za spavanje

Sofa na rasklapanje sa prostorom za odlaganje takođe je idealan komad namještaja za dječiju sobu ili sobu tinejdžera. Tinejdžeri često dovode svoje prijatelje na druženje, pa će vam ovakav kauč itekako dobro doći. Sa praktičnom ugaonom garniturom stvorit ćete ugodnu atmosferu za prijatelje vašeg tinejdžera u kojoj se mogu opustiti i osjećati kao kod kuće. 

Svjetlo siva ugaona garnitura sa prostorom za odlaganje u dnevnoj sobi

Sa našom garniturom MARSLEV dobit ćete na dodatnom prostoru u sobi, a kauč je uz to i lijepog izgleda i vrlo udoban.

Prostor za hygge, relaksaciju i igru

NORSMINDE je kauč na razvlačenje modernog skandinavskog izgleda koji će svaku prostoriju učiniti modernom - savršena sofa za studente i tinejdžere. Ovakva sofa na razvlačenje idealna je za svakoga ko vam dolazi prenoćiti ili za kasno gledanje filmova i igranje igrica.

Iskoristite tajni prostor za odlaganje kako biste u njega pospremili velike jastuke za leđa kada ovu sofu koristite kao krevet.

Pronalaženje dodatnog prostora za pospremanje stvari je često velik izazov ako imate mali dom. Ali ne bojte se, postoji mnogo načina da sačuvate prostor i u isto vrijeme spremite svoje stvari. 

Saznajte više

Vodič kroz krevete

Vodič kroz krevete

Koji je najbolji madrac za vas? Ultimativni vodič

Koji je najbolji madrac za vas? Ultimativni vodič

Koji nadmadrac i zaštitu za madrac izabrati? Ultimativni vodič

Koji nadmadrac i zaštitu za madrac izabrati? Ultimativni vodič

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

3 istaknute posteljine iz novog asortimana