Praktični kauči na razvlačenje

Kauči na razvlačenje ili sofa kreveti su fleksibilno rješenje koje vam omogućava optimalno korištenje raspoloživog prostora u vašoj kući ili stanu. Kao kauč danju, a krevet noću ovaj komad namještaja vam zaista daje dva-u-jedan feleksibilnost. Kauči na rasklapanje su praktični i funkcionalni u sobama sa tijesnim prostorom, te su zato idealna opcija za gostinjske sobe, dječje sobe ili stanove za studente.

U JYSKu ćete pronaći ugaone garniture i sofe na razvlačenje raznih veličina i materijala, uključujući, modele sa punjenjem od hladne pjene ili sa Bonell oprugama. Presvlake su izrađene od poliesterskih vlakana otpornih na habanje, pamuka, mikrovlakna i drugih materijala.

Ako preferirate kauč na razvlačenje koji vam dozvoljava da se opustite tokom dana i da imate dovoljno prostora noću, onda probajte kauč na razvlačenje sa produžetkom za noge. Ako ste u stisci sa prostorom, onda ćete trebati da se odlučite za manji dvosjed. Bez obzira kakva je vaša situacija, mogućnosti su mnogobrojne, a izbor je vaš. Pročitajte i naš blog i pronađite za vas idealan kauč na razvlačenje sa prostorom za pohranjivanje.

33 proizvodi
  33 proizvodi

  Osvježite svoj dom funkcionalnim kaučem na razvlačenje

  Tajna uspješnog uređenja manjeg enterijera je pronaći namještaj sa nekoliko funkcija koje djelomično štede na prostoru, a dijelom vam mogu pomoći u održavanju vašeg doma urednim. 

  Općenito, kauč na razvlačenje ili sofa na razvlačenje fleksibilno su rješenje koje vam omogućuje da iskoristite prostor u svom domu bez ugrožavanja njegove estetike i kvaliteta.

  Mnogi kauči na rasklapanje u našem asortimanu slični su običnim kaučima i stoga su idealni kao alternativa kauču u dnevnoj sobi kod kuće i u vikendici, gdje nikada ne možete imati previše kreveta. Zato je veoma važno da udobnost ovog komada namještaja bude jednako dobra i noću i danju. Takođe koristite sofu na razvlačenje u gostinjskoj sobi ili dječjoj sobi.

  Ako vi ili vaši gosti osjetite da je na samom kauču teško spavati, rješenje bi moglo biti stavljanje nadmadraca prije spavanja. Nakon upotrebe možete ga zajedno sa jorganima i jastucima jednostavno pospremiti u prostor za odlaganje vaše ugaone garniture.

  Jedna od prednosti takvog funkcionalnog namještaja je i to što je vrlo povoljno rješenje, jer ne ulažete u kupovinu kreveta i kauča odvojeno.