Praktični kauči na razvlačenje

Sofa kreveti ili kauči na razvlačenje su fleksibilno rješenje koje vam omogućava optimalno korištenje raspoloživog prostora u vašoj kući ili stanu. Kao kauč danju, a krevet noću ovaj proizvod vam zaista daje dva-u-jedan feleksibilnost. Kauči na razvlačenje su praktični i funkcionalni u sobama sa tijesnim prostorom, te su zato idealna opcija za gostinjske sobe, dječije sobe ili stanove za studente.

U JYSKu ćete pronaći ugaone garniture i sofe na razvlačenje raznih veličina i materijala, uključujući, modele sa punjenjem od hladne pjene ili sa Bonell oprugama. Presvlake su izrađene od poliesterskih vlakana otpornim na habanje, pamuka, mikrovlaknima i drugim materijala.

Ako preferirate kauč na razvlačenje koji vam dozvoljava da se opustite tokom dana i da imate dovoljno prostora noću, onda probajte kauč na razvlačenje sa produžetkom za noge. Ako ste u stisci sa prostorom, onda ćete trebati da se odlučite za manji dvosjed. Bez obzira kakva vaša situacija bila mogućnosti su mnogobrojne, a izbor je vaš. Pročitajte i naš blog i pronađite za vas idealan kauč na razvlačenje sa prostorom za pohranjivanje.

Sofa kreveti - Divani

Sofa kreveti - Sofa kreveti