Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! SUPER DANI - Uštedite do 60%!


 

Trenutno su moguća kašnjenja prilikom isporuke online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu kompaniju.

Trendovi za uređenje doma - Ljeto 2019.

Trendovi za uređenje doma - Ljeto 2019.

Sa novom sezonom dolaze nove boje, uzorci i razni oblici. Ovo ljeto nije izuetak. Bazirano na trendovima koje smo nazvali SUNBAKED i NORDIC LIGHT, želimo vam dobrodošlicu u dva različita svijeta dizajna i dekora. 

SUNBAKED

SUNBAKED je trend koji smo već predstavili početkom ove godine i pokazao se jakim i trajnim. Inspirisan je ljepotom toplih i suhih lokacija. Boje koje ga karakterišu su različite nijanse korala - od svjetlo smeđe, preko boje kajsije, do nježno roze. Sve ove boje dijele savršeni ljetni osjećaj koji odlično ide uz toplo sunce i vrijeme za odmor. Možete ih pronaći u različitim proizvodima - čak i baštenskim stolicama SANDVED. Ovim trendom želimo da vas potaknemo na razmišljanje, refleksiju i nove poglede na život. Viseća stolice NITTEDAL će vas nježno ljuljati dok idete kroz svoje mentalno putovanje.


Prirodni materijali koji su dio SUNBAKED kolekcije su kombinovani sa detaljima poput veza, resa i keramike. BAMLE serija (baštenski namještaj od bambusa) je sjajan primjer fokusa na prirodu, u kojem materijali koji već postoje u prirodi dobijaju novi oblik života u našim domovima. 

NORDIC LIGHT

Prije nekoliko mjeseci smo se takođe upoznali i sa modernim trendom NORDIC LIGHT. Ako ste ikada razmišljali o tome kako izgleda skandinavska sreća, ovaj trend sadrži dio odgovora. Smirenost prirode i spokoj Sjevernog mora kreiraju osjećaj pripadnosti koji pomaže Skandinavcima da pronađu unutrašnji mir. 


NORDIC LIGHT kombinuje plave boje mora i neba i zelene nijanse sa muževnim oblicima i industrijskim materijalima poput metala i stakla. Boje su vidljive u tekstilima, dekoracijama i namještaju na umirujuć i prizeman način - baš poput prirode samih Skandinavaca. Kontrasti između boja i oblika čine ovaj trend živim i baš poput nordijske svjetlosti, po kojoj je ovaj trend i dobio ime, nude stalno promjenjivu, a ipak konstantnu ljepotu. 

Pronađite još ideja za prelijepu baštu 

Koji je vaš omiljeni trend? Recite nam u komentarima.

 

Saznajte više

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među kuhinjskim dodacima

Favoriti među kuhinjskim dodacima