Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Različite vrste trpezarijskog namještaja i kancelarijska stolica od umjetne kože

U fokusu: JONSTRUP kolekcija namještaja

Ako tražite stolicu koja će se savršeno uklopiti u vaš dom - čak i kada odlučite malo da preuredite ili osvježite svoj dom - obavezno morate pogledati našu kolekciju namještaja JONSTRUP. Ako još uvijek niste upoznali komade iz JONSTRUP kolekcije, pročitajte ovaj blog. 

Kolekcija JONSTRUP sastoji se od nekoliko trpezarijskih stolica, barskih stolica i stola, pa čak i kancelarijske stolice. U ovom blogu, otkrićemo vam koji su to proizvodi iz ove kolekcije dobili najviše ocjene naših kupaca.

Trpezarija sa 6  trpezarijskih stolica


Da li preferirate sivu, crnu, zlatnu ili boju hrasta?

Najpopularniji proizvod u kolekciji JONSTRUP je trpezarijska stolica koja dolazi u nekoliko boja i materijala, što vam olakšava kombinovanje i usklađivanje sa ostalim namještajem u trpezariji. Trpezarijska stolica JONSTRUP od umjetne kože u boji konjaka i hrasta dobila je ocjenu 5 zvjezdica od naših kupaca. Uz ocjenu 5, na JYSK.uk nalazio se ovaj komentar:

"Ove stolice vrijedne su svakog penija i jako su udobne […] Kažu da dobijete ono što platite, ali ne u ovom slučaju - dobijate puno više od onoga što platite"

Trpezarijski stol sa 4 trpezarijske stolice od umjetne kože


Druga opcija je naša nova JONSTRUP trepazarijska stolica u crnoj i zlatnoj boji, vrlo modernog izgleda. Klasična i elegantna crna, ovdje je kombinovana sa glamuroznom zlatnom na nogama stolice. Ova stolica takođe je ocijenjena sa 5 zvjezdica i sa komentarom na JYSK.fi: "Udobna i jako kvalitetna."

Moderne trpezarijske stolice u crnoj i zlatnoj boji pored bijelog okruglog stola


Povežite svoju trpezariju i home office

Osim stolica različitog dizajna i stila, JONSTRUP takođe dijeli ime i sa kancelarijskom stolicom. Svojim klasičnim i jednostavnim dizajnom oduševila je JYSKove kupce. Kupac na JYSK.nl je ocijenio sa 5 zvjezdica uz komentar:

 "Odlična radna stolica i udobna je, pogotovo za vaša leđa. Takođe, stolica je vrlo lijepa i čini enterijer ljepšim. Preporučio bih je svakome!"

Kancelarija sa radnim stolom, stolicom i dekoracijama


Savršeno mjesto za kafu i druženje 

JONSTRUP kolekcija namještaja uključuje i barski stol i stolice. Bezvremenski dizajn omogućiće vam da ih smjestite gdje god želite, čak i negdje u malom stanu, u uglu vaše kuhinje.

Kupac na JYSK.ba takođe je dao ocjenu od 5 zvjezdica uz komentar: "Uklapaju se u modaran, ali i retro stil."

Set barskih stolica i stol u kombinaciji crne boje i hrasta


Zašto je JONSTRUP toliko popularan?

Sa ocjenama 4 ili 5 na svim proizvodima, JONSTRUP kolekcija namještaja je jedna od naših najprodavanijih serija namještaja. Da li je u pitanju pristupačna cijena? Dizajn? Ili možda kombinacija toga? Kada čitate komentare naših kupaca, nešto što se najviše ponavlja je da dobijate i više od onoga što ste platili. Kupac na JYSK.dk napisao je: "JONSTRUP je vrlo prijatna i udobna za sjedenje. Dobijate puno više za ono što ste platili."

Ono što je vrlo zanimljivo kod JONSTRUP kolekcije namještaja je da bilo da dizajnirate kuhinju, trpezariju ili radnu sobu, sve postaje vrlo jednostavno kada imate jednu ili više stolica iz ove kolekcije. Materijali i boje pružaju vam priliku da stvorite bezvremenski, a istovremeno moderan dom.

Koji je vama najdraži komad namještaja iz JONSTRUP kolekcije?

Pogledajte JONSTRUP kolekciju.

 

Saznajte više

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

U fokusu: Trpezarijska stolica od hrasta ARNBORG

U fokusu: Trpezarijska stolica od hrasta ARNBORG

7 savjeta za uređenje praznične trpeze

7 savjeta za uređenje praznične trpeze