Široki izbor kancelarijskih stolica za udoban rad od kuće

Rad od kuće postao je svakodnevnica i dnevno provodimo 8 i više sati sjedeći za radnim stolom. Upravo to je razlog zašto je kvalitetan kancelarijski namještaj toliko važan. Imati dobru i udobnu kancelarijsku stolicu koja nudi kvalitetnu potporu je posebno bitno, jer ispravan sjedeći položaj tijela sprječava naprezanje u vratu i leđima.

U JYSKu ćete pronaći široku paletu stolica različitog dizajna i raspona cijena. Nudimo sve od elegantnih kancelarijskih stolica koje daju fin završni dodir vašeg radnog mjesta kod kuće, do naprednih ergonomskih modela kod kojih se mogu podesiti visina, položaj sjedišta, naslon za ruke i leđa kako bi se pružila savršena potpora. Možda ćete također htjeti da probate naše kancelarijske stolice sa memorijskom pjenom koja prilagođava svoj oblik vašem tijelu. Prvi izbor kupaca je najčešće klasična, crna stolica, ali uz crne u JYSKu imamo širok izbor boja poput sive, bijele ili boje konjaka, a materijali od kojih su izrđene su imitacije kože i kvalitetne tkanine.

Da biste odabrali odgovarajuću kancelarijsku stolicu za vas, važno je da uzmete u obzir vrijeme koje provodito u vašem radnom prostoru. Ako često radite kod kuće važno je da vam ergonomična udobnost bude prioritet. 

U JYSKu možete naravno takođe kupiti podlogu za stolicu da zaštitite svoj pod od tragova točkova.