Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
HENNE kutija za pohranu u koju stanu 3 bicikla

3 rješenja za vanjsko odlaganje koja pruža sanduk za jastuke

Baštenski jastuci, pištolji na vodu, svjetiljke, ležaljke, ljuljaške, baštenski alati, roštilj - gdje sve ovo spremate kada se ne koristi, tokom zime ili kada pada kiša?

Sanduk za odlaganje je idealno rješenje ako ste ograničeni prostorom. HENNE sanduci za odlaganje manje su od tipične baštenske šupe, ali je ujedno i veoma prostrani.


1. Nađite čvrsto rješenje za odlaganje baštenskog alata

HENNE kutije za odlaganje dobro će čuvati vaše stvari. One su čvrste i mogu izdržati bilo koje vrijeme. Dvostruki paneli ojačani rebrima daju kutijama veliku čvrstoću, a ugrađena ventilacija omogućava provjetravanje čime se sprječava kondenzacija. 


HENNE ​​sanduci za odlaganje ne zahtijevaju održavanje, izgledaju kao da su od drveta, a tokom vremena neće izblijediti.

Jeste li veliki ljubitelj praktičnih rješenja u vašoj bašti? Pogledajte kako je ovaj lounge set sklopiv u tren oka!


Možete otvoriti gornji ili prednji dio radi lakšeg pristupa vašim stvarima, a s mehanizmom za otvaranje u jednom pokretu otvorite i poklopac i vrata sanduka. Ako koristite kutiju za odlaganje za vrijednije predmete poput bicikla ili alata, možete ih zaključati katancem za dodatnu sigurnost. 

2. Odlaganje je multifunkcionalno

HENNE ​​kutije za skladištenje lako se montiraju uz pomoć uobičajenih alata, a ne samo da su idealne za vašu baštu, nego će se lako uklopiti i na vaš tavan, u podrum ili bilo gdje drugo gdje želite zadržati svoje stvari na suhom i sigurnom. 

3. Prilagodite vanjsko odlaganje svojim potrebama

Ako tražite vanjsko rješenje za odlaganje, takođe uzmite u obzir i seriju kutija za odlaganje RAVED. Kutije RAVED imaju iste prednosti kao i HENNE, a povrh toga možete ih obojiti u bilo koju drugu boju koja vam odgovara i uklapa se u vaš eksterijer. Dugotrajne su i savremenog su izgleda jer izgledaju kao drveno spremište. Prag je nagnut radi lakšeg unošenja npr. kosilice, a za dodatnu sigurnost ovaj spremnik možete zaključati katancem. 

Saznajte više

Vodič za kupovinu paviljona

Vodič za kupovinu paviljona

Trampoline: 7 stvari koje treba da uzmete u obzir prije kupovine

Trampoline: 7 stvari koje treba da uzmete u obzir prije kupovine

Različiti materijali baštenskog namještaja - detaljan vodič

Različiti materijali baštenskog namještaja - detaljan vodič

Transformišite svoj vanjski prostor uređenjem vašeg paviljona

Transformišite svoj vanjski prostor uređenjem vašeg paviljona