Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31.5. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Narandžasta klupa od baršuna

Baršun i samt u vašem domu

Baršun i samt su ove jeseni među popularnijim trendovima, i ova dva mekana materijala su pronašla svoj put u naše domove kroz tekstil, ali i namještaj. 

Oba materijala su prilično prijatna i imaju površinu koja proizvodima daje luksuzan izgled. Ovi prelijepi materijali dolaze u više boja i možemo pronaći i veće komade namještaja za koje su korišteni - poput sofa i fotelja, ali i manje komade - na primer DARUP tabure u stilu 70-ih od baršuna mint zelene boje. 


Stoličica WAVE koja dolazi u tamno plavoj i narandžastoj boji ima sjedište od somota koje je mekano i prijatno na dodir. 


Pogledajte još komada trendi malog JYSK nameštaja

Dodajte malo glamura svom domu uz PADBORG tabure. Fini zlatni detalji i maslinasto zeleno sjedište mu daju ekskluzivnu notu. 


Ukoliko želite da malo osvježite svoj kauč, to možete postići vrlo jednostavno uz par novih jastučića. Okrugli ukrasni jastuk KUGLEASK dolazi u četiri različite boje: roza, tamno koralna, maslinasto zelena i tamno plava. Ili možda tamno zeleni jastuk SELJE od baršuna, sa uzorkom lišća.


Pogledajte naše favorite među tekstilima za dom

Dodajte određenu dubinu svom enterijeru 

Klupa RJUKAN dolazi u tamno zelenoj, sivoj, rozoj i tamno plavoj boji i savršen je dodatak vašem hodniku, spavaćoj sobi ili gdje god vam je potrebno mjesto za kratkotrajno odlaganje garderobe. Baršun ovoj klupi daje i dubinu i višedimenzionalni izgled. 


Ukoliko ste i vi ljubitelj komada u stilu 70-ih, a u isto vrijeme i pratite trendove kada je uređenje doma u pitanju, sigurni smo da ćete odabrati barem jedan od proizvoda od somota ili baršuna. 

 

Saznajte više

Osvježite svoj dom i baštu umjetnim biljkama

Romantični savjeti za Dan zaljubljenih u vašem domu

Favoriti među zavjesama

Boja godine 2023.