Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 6. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!ZELENI DANI - Uštedite do 70%!


Sada još bolje ponude baštenskog namještaja!Kliknite ovdje

Stolić sa staklenom vazom, svjećnjakom i skulpturom, kauč od ratana sa jastucima i dekom, zelena saksija za cvijeće i umjetna biljka

Doživite skandinavsku jednostavnost uz Nordic Mood kolekciju

Često su detalji ti koji pomažu da dom izgleda kao usklađen prostor. Ovo je ideja iza određenih JYSKovih novih proizvoda.

Nekoliko proizvoda možete smjestiti u razne dijelove doma, poput mramornog poslužavnika VALDEMAR. Koristite ga u kuhinji za ulje i začine ili u kupatilu za odlaganje kozmetičkih proizvoda.


Možete dodati i dekoracije, poput svijećnjaka HANSE ili ukrasnog poslužavnika JOAR, koji je izrađen od morske trave, u spavaću ili dnevnu sobu.

“HANSE je jedan od naših novih ukrasa, jednostavnog je stila, a u isto vrijeme ima nekoliko funkcija. Može se koristiti sa svjećicom ili većom svijećom. Njegova struktura i oblik takođe mu daju elegantan i jednostavan izgled, zbog čega izgleda sjajno i kao samostalan ukras,” kaže Tina Nymann, koja je Menadžerka kategorije u JYSKu.


Elegantan izgled ponavlja se u novoj podnoj vazi GUSTAF, koja ima zanimljivu kombinaciju u svojoj strukturi: kombinuje se dizajn sirovog kamenog posuđa i mekog, glaziranog sjaja. Vaza je inspirisana retro stilom koji spaja sirovo i jednostavno u određenoj ravnoteži.

Organski izrazi

Proizvodi su sažeti u organskim oblicima i materijalima. Na primjer, bež ukrasni jastuk GRAVMYRT ima zanimljiv, grubi tekstilni uzorak koji se savršeno slaže sa bež ili svijetlo smeđom dekom TUSENFRYD. Ako više volite boje, dostupan je i u višebojnoj verziji.


Takođe možete unijeti boje novim umjetnim biljkama koje se mogu kombinovati sa proizvodima koji ističu organski utisak prirode.

“Viseća saksija za biljke STEFAN izrađena je od morske trave i na moderan način uzdiže vaše biljke. Može se, na primjer, kombinovati sa biljkom ASGAR, našom novom umjetnom visećom biljkom,” kaže Tina Nymann.


Svoj dom možete dekorisati i vazom SYLVESTER koja svojim organskim oblikom stil doma održava jednostavnim. Možete u nju staviti cvijet ili može stajati kao samostalan ukras.

Novi proizvodi u prodaji su od 26. jula u JYSK prodavnicama i na JYSK.ba.

Saznajte više

Kako na lakši način očistiti zavjese i roletne

Kako zavjese za zamračivanje mogu napraviti razliku u vašem domu

Dočekajte ljeto uz trendi boje

Toplina proljeća u vašem domu