Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Black Friday je počeo! Pogledajte naše izvrsne ponude uz uštede do 70%!KUPUJTE ODMAH


Moguće je duže vrijeme dostave online narudžbi.


Provjerite radno vrijeme naših prodavnica ovdje.

Doživite skandinavsku jednostavnost uz Nordic Mood kolekciju

Doživite skandinavsku jednostavnost uz Nordic Mood kolekciju

Često su detalji ti koji pomažu da dom izgleda kao usklađen prostor. Ovo je ideja iza određenih JYSKovih novih proizvoda.

Nekoliko proizvoda možete smjestiti u razne dijelove doma, poput mramornog poslužavnika VALDEMAR. Koristite ga u kuhinji za ulje i začine ili u kupatilu za odlaganje kozmetičkih proizvoda.

Poslužavnik sa bijelim svijećnjakom i posuda sa vazom i skulpturom


Možete dodati i dekoracije, poput svijećnjaka HANSE ili ukrasnog poslužavnika JOAR, koji je izrađen od morske trave, u spavaću ili dnevnu sobu.

“HANSE je jedan od naših novih ukrasa, jednostavnog je stila, a u isto vrijeme ima nekoliko funkcija. Može se koristiti sa svjećicom ili većom svijećom. Njegova struktura i oblik takođe mu daju elegantan i jednostavan izgled, zbog čega izgleda sjajno i kao samostalan ukras,” kaže Tina Nymann, koja je Menadžerka kategorije u JYSKu.

Visoka vaza pored prozorske daske sa poslužavnikom od bambusa i bijelom saksijom sa umjetnom biljkom


Elegantan izgled ponavlja se u novoj podnoj vazi GUSTAF, koja ima zanimljivu kombinaciju u svojoj strukturi: kombinuje se dizajn sirovog kamenog posuđa i mekog, glaziranog sjaja. Vaza je inspirisana retro stilom koji spaja sirovo i jednostavno u određenoj ravnoteži.

Organski izrazi

Proizvodi su sažeti u organskim oblicima i materijalima. Na primjer, bež ukrasni jastuk GRAVMYRT ima zanimljiv, grubi tekstilni uzorak koji se savršeno slaže sa bež ili svijetlo smeđom dekom TUSENFRYD. Ako više volite boje, dostupan je i u višebojnoj verziji.

Sofa od ratana sa bež ži žutim ukrasnim jastucima i bež dekom


Takođe možete unijeti boje novim umjetnim biljkama koje se mogu kombinovati sa proizvodima koji ističu organski utisak prirode.

“Viseća saksija za biljke STEFAN izrađena je od morske trave i na moderan način uzdiže vaše biljke. Može se, na primjer, kombinovati sa biljkom ASGAR, našom novom umjetnom visećom biljkom,” kaže Tina Nymann.

Staklena vaza na stoliću, viseća saksija i zelena saksija


Svoj dom možete dekorisati i vazom SYLVESTER koja svojim organskim oblikom stil doma održava jednostavnim. Možete u nju staviti cvijet ili može stajati kao samostalan ukras.

Novi proizvodi u prodaji su od 26. jula u JYSK prodavnicama i na JYSK.ba.

 

Saznajte više

U fokusu: EGELEV kolekcija

Novogodišnje lampice: sigurnosni savjeti

Osjetite duh praznika uz novu Nordic Mood kolekciju

9 savjeta za uštedu energije ove zime

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.