Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 28. 2. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Modularna garnitura od ratana na velikoj terasi

Jedna baštenska garnitura - brojne mogućnosti slaganja

Uz modularnu lounge baštensku garnituru od poliratana (imitacije ratana) RAVNDRUP možete složiti pravi lounge set po svojoj mjeri, koji će se savršeno uklopiti na vaše dvorište ili terasu. Sastoji se od 3 različita komada namještaja - modula:

  • centralni modul,
  • ugaoni modul,
  • lounge stol.

Modularna baštenska garnitura od poliratana RAVNDRUP nudi vam brojne mogućnosti kombinovanja i slaganja da biste sa lakoćom prenamijenili svoje dvorište ili terasu i prilagodili ih svojim trenutačnim potrebama sjedenja i broja ljudi.

Brojne kombinacije

Modularna garnitura sa stolovima u dvije kombinacije


Sastavite onoliko srednjih modula koliko želite i dovršite ugaonim modulom. Ili ostavite kraj otvoren za lakši pristup udobnim sjedalima.

Napravite kauč za sjedenje i postavite jedan ili dva stolića za sjedenje u sredinu ako imate veliku porodicu. RAVNDRUP vam omogućuje da okupite svoje najmilije za društvene igre, hladna pića i ugodne razgovore na terasi.

Ideje za manje dvorište, terasicu ili balkon

Modularna garnitura sa stolovima u dvije kombinacije za manji prostor


Sa manjim vanjskim prostorom možda biste se htjeli ograničiti na jedan ili dva mala kauča, koji se sastoje od samo 2 modula. S RAVNDRUP ugaonim modulima možete stvoriti osjećaj istinske, udobne sofe. Srednje module lako je gurnuti zajedno i spojiti ih kako bi se stvorio mekani dnevni krevet ili ležaljka za sunčanje. Stavite jedan od jastuka za leđa ispod glave i zavalite se sa omiljenom knjigom ili časopisom.

Pronađite više ideja kako dekorisati malkon ili manju terasu

Srednji i ugaoni moduli RAVNDRUP imaju čelični okvir, a sjedalo i naslon su od poliratana. Dolaze sa luksuznim jastucima sa dugotrajnom, grubo tkanom poliesterskom navlakom. Ugaoni modul ima 2 jastuka za leđa. Uključene su stezaljke za lako učvršćivanje modula.

 

Saznajte više

Osvježite svoj dom i baštu umjetnim biljkama

Ideje za baštensku rasvjetu koja će vam osvijetliti noći

Vodič: Izbor baštenskih saksija

3 stvari koje treba imati na umu pri kupovini novog baštenskog namještaja

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.