Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Stalak sa zdjelama, šoljama i daskom za rezanje. Pokraj njih su fotelja i podna lampa

MIDSOMMER: Dekoracije sa doživljajem ljeta

Uz tri nova trenda, JYSK nastavlja se predstavljanjem novog asortimana za proljeće/ljeto. Tri nova trenda su MIDSOMMER, MY SPACE  i INSTA EMOTIONS.

Cilj MIDSOMMER trenda je omogućiti vam da fokusirate svoju energiju na nešto drugo osim tehnologije i živite u trenutku. Umjesto da gledate u ekran telefona, zadovoljite svoja čula mirisnom svijećom JENS i prekrasnom vazom HARRY. Jedna jedina grančica u vazi najbolje opisuje jednostavnost ovog trenda. 


Ručno rađene stvari sve više dobijaju na popularnosti. Omogućavaju nam da se skoncentrišemo na naše hobije i prirodu i zaboravimo na virtueni svijet. Zdjele od kamenine TORSTEN i LAUKE obe izgledaju kao ručni rad, kao i daska za sjeckanje KJELL.


U MIDSOMMER trendu se takođe često mogu primijetiti uzorci inspirisani prirodom kao na saksiji JOHN. Takvi uzorci stvaraju sliku ručno rađene saksije i čine je posebnom.


Oblici su jednostavni i opušteni, neformalni i zabavni, sa naglaskom na blag estetski izgled. Mat površine i tople boje su česta pojava u ovom trendu. Pronađite inspiraciju u ovom trendu i uklopite je u svoj dnevnom boravak, ali ne zaboravite i na kupatilo u kojem će se korpa za veš EGIL i klupa SAUNTE uklopiti na pravi način. 


Inspiracija za boje MIDSOMMERA dolazi kombinovanjem stila 70-ih godina i perioda Skandinavskog ljeta. Za sve nostalgične, MAIGULL deka je savršena dekoracija. Ukrasni jastuk KUGLEASK i njegov cvjetni oblik vas vraćaju u jednostavnija vremena i pomažu da se prisjetimo starih dana.


Bitan dio trenda su takođe i terakota boja, te žuta i divlje zelena boja koje stvaraju prekrasne dodatke i privlače pažnju. Korpe THERMAN su najbolji primjer toga.


Zanimaju vas i ostali trendovi? Pročitajte više o INSTA EMOTIONS  i MY SPACE.

 

Saznajte više

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među kuhinjskim dodacima

Favoriti među kuhinjskim dodacima