Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 9. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Stalak sa zdjelama, šoljama i daskom za rezanje. Pokraj njih su fotelja i podna lampa

MIDSOMMER: Dekoracije sa doživljajem ljeta

Datum:

Kategorija: Inspiracija, Razno

Oznake:: dekoracije, trendovi u uređenju doma, uređenje enterijera

Uz tri nova trenda, JYSK nastavlja se predstavljanjem novog asortimana za proljeće/ljeto. Tri nova trenda su MIDSOMMER, MY SPACE  i INSTA EMOTIONS.

Cilj MIDSOMMER trenda je omogućiti vam da fokusirate svoju energiju na nešto drugo osim tehnologije i živite u trenutku. Umjesto da gledate u ekran telefona, zadovoljite svoja čula mirisnom svijećom JENS i prekrasnom vazom HARRY. Jedna jedina grančica u vazi najbolje opisuje jednostavnost ovog trenda. 

Ogledalo, svijeća, vaza, mirisna svijeća i ukras pored prozora


Ručno rađene stvari sve više dobijaju na popularnosti. Omogućavaju nam da se skoncentrišemo na naše hobije i prirodu i zaboravimo na virtueni svijet. Zdjele od kamenine TORSTEN i LAUKE obe izgledaju kao ručni rad, kao i daska za sjeckanje KJELL.

Stol sa zdjelama, tanjirima, šoljama i daskom za rezanje


U MIDSOMMER trendu se takođe često mogu primijetiti uzorci inspirisani prirodom kao na saksiji JOHN. Takvi uzorci stvaraju sliku ručno rađene saksije i čine je posebnom.

Saksija sa vještačkom biljkom, fenjerom i korpom sa roznom dekom ispred ogledala


Oblici su jednostavni i opušteni, neformalni i zabavni, sa naglaskom na blag estetski izgled. Mat površine i tople boje su česta pojava u ovom trendu. Pronađite inspiraciju u ovom trendu i uklopite je u svoj dnevnom boravak, ali ne zaboravite i na kupatilo u kojem će se korpa za veš EGIL i klupa SAUNTE uklopiti na pravi način. 

Korpa za veš i klupa sa svijećama u kupatilu. Korpe sa peškirima


Inspiracija za boje MIDSOMMERA dolazi kombinovanjem stila 70-ih godina i perioda Skandinavskog ljeta. Za sve nostalgične, MAIGULL deka je savršena dekoracija. Ukrasni jastuk KUGLEASK i njegov cvjetni oblik vas vraćaju u jednostavnija vremena i pomažu da se prisjetimo starih dana.

Fotelja od ratana sa ukransim jastucima i dekom


Bitan dio trenda su takođe i terakota boja, te žuta i divlje zelena boja koje stvaraju prekrasne dodatke i privlače pažnju. Korpe THERMAN su najbolji primjer toga.

Četiri složene korpe različitih boja


Zanimaju vas i ostali trendovi? Pročitajte više o INSTA EMOTIONS  i MY SPACE.