Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
3 različite varijante kupatilskih artikala

Moderno kupatilo uz minimalna ulaganja

Kupatilo je jedna od najizazovnijih prostorija za renoviranje. Može biti prilično skupo obnavljati ga, veoma je teško uraditi to samostalno, a postoje i određena pravila koja se moraju poštovati. Ali problemi nisu samo u pločicama i sanitarijama. WC šolja i lavabo glavni su dijelovi, pa jednom kada ih postavite, ne možete se baš tako lako predomisliti i zamijeniti ih. 

Kada se sve ovo uzme u obzir, najisplativije je fokusirati se samo na opremu za kupatilo, a to zaista može imati veliki efekat na izgled prostorije. Lako je dobiti kupatilo modernog izgleda uz već postojeći kupatilski namještaj, sanitarije i pločice, a u svoju korist. 

Bilo da vaše kupatilo prati stil 50-ih, ludih 60-ih, romantičnih 70-ih ili hrabrih 80-ih, naš najbolji savjet je da radite sa onim šta imate - a ne protiv toga. Ako vaše kupatilo ima cvjetne pločice i narandžasti lavabo, moderan stil neće se baš najbolje uklopiti - pa je najbolje da ga i ne pokušavate silom ugurati. Nemojte se boriti protiv izbora koji su napravili prethodni vlasnici. Umjesto toga, prihvatite ga i kreirajte mali, šarmantni vremeplov u svojem domu.

Dekoracija za kupatilo klasičnog izgleda

Set za kupatilo jednostavnog dizajna će izgledati fantastično u gotovo svakom kupatilu. Takav set istovremeno izgleda i vintage i veoma moderno. Bilo da vaše kupatilo datira iz 50-ih, 60-ih ili 70-ih godina prošlog stoljeća, klasična oprema za kupatilo će se uvijek savršeno uklopiti. 

Kupatilska oprema slikana odozgo

Pročitajte još savjeta za mini makeover kupatila bez velikih ulaganja.

Savršen izbor za hippie kupatilo u stilu 70-ih 

70-ih godina naši su domovi i odjeća bili u boho stilu. Ovo je bila decenija hipija koji su gajili ljubav prema prirodi i prigrlili makrame zidni dekor, drvene panele i sve što je organsko. Šareni i mekani SEGERESTA peškiri sa 30% recikliranog pamuka savršeno će se uklopiti u vaše kupatilo u stilu 70-ih. 

Šareni peškiri i metalna kutija sa kupatilskom opremom na drvenoj klupi

Kristalno-zlatni izgled za glamurozne 80-e

Želie li u svoje kupatilo unijeti malo nježnijih tonova, ali dati mu i dozu glamura, predivni izgled seta LUDVIKA i kutijica za nakit VIKEN savršeno će se uklopiti u vaše kupatilo. Ovo je istovremeno jako zanimljivo rješenje za kupatilo u stilu 80-ih. Dodajte i nekoliko STIDVIG peškira i u vašem kupatilu stvorit ćete pravi mali vremeplov za neka stara, srcu bliska, vremena...

Da li imate i vi neke savjete za dekoraciju koji mogu osvježiti starije kupatilo i dati mu moderan izgled? Podijelite ih sa nama u komentarima!

 

Saznajte više

Favoriti kupaca: oprema za kupatilo

Favoriti kupaca: oprema za kupatilo

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

9 savjeta za uštedu energije ove zime

9 savjeta za uštedu energije ove zime

U fokusu: Serije peškira

U fokusu: Serije peškira