Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 12. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! Moguće je duže vrijeme dostave

Kutije za odlaganje, jastuci i komadi namještaja u razigranom stilu

Nordic Mood kolekcija se igra bojama

Geometrijski i razigrani oblici u kombinaciji s otkačenim nijansama – ovo je suština nove JYSKove kolekcije Nordic Mood, koja je u prodaji od 16. jula. Kolekcija se sastoji od brojnih novih proizvoda koji se igraju bojama i oblicima. 

Na primjer, novi stočić WAVE koji, osim teksturiranog velura na površini, privlači poglede svojim atipičnim i skulpturalnim nogama. Stočić dolazi u dvije boje: tamnoplavoj i boji cigle. Lepršavi dizajn zidnog sata KJETIL ističe se zakrivljenom formom. 

I među tekstilom oživljen je razigrani dizajn. 

 


Dekorativni jastuk RYNKEVIER sa umjetničkim otiskom lica. 

Kolekcija takođe uključuje i šarene, plastične i sklopive kutije za odlaganje. Kutije dolaze u tri različite boje i dvije veličine. 

 


Svi proizvodi iz ove kolekcije za uređenje interijera su u prodaji u JYSKovim prodavnicama od 7. augusta i online na JYSK.ba od 16. jula.

 


 

Proizvodi iz nove kolekcije Nordic Mood će biti izloženi na posebnim lokacijama u našim prodavnicama. Na ovaj način ćete moći da pronađete inspiraciju za uređenje vašeg doma. Naglašavajući dizajnersku liniju, proizvodi se međusobno nadopunjuju.

Činjenice o Nordic Moodu

Četiri puta godišnje naš kvalifikovani tim Range & Design pažljivo izabire artikle za najnoviju kolekciju proizvoda pod nazivom Nordic Mood.

 

Saznajte više

7 savjeta za uređenje praznične trpeze

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Favoriti među tekstilima za dom

Istaknute lampe novog asortimana