Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Stepenice sa tepihom, staklenim zdjelama, saksijama za cvijeće, korpama za odlaganje, umjetnim cvijećem, jastucima i dekama sa cvjetnim uzorkom

Nordic Mood kolekcija - spremno dočekajte proljeće

Sa novom Nordic Mood kolekcijom iz JYSKa, veselimo se proljeću i dužim i sunčanijim danima. Dok su temperature još uvijek relativno niske, priroda oko nas se budi, a sunčevi zraci lagano se probijaju u naše domove.

Nakon duge i hladne zime možemo se zajedno veseliti proljeću koje kuca na naša vrata. Sa novom Nordic Mood kolekcijom iz JYSKa želimo poželjeti dobrodošlicu ljepšim i sunčanijim danima. Većina kolekcije je dostupna od kraja januara.

Zidna polica sa šarenim saksijama


”Nova kolekcija stvara vrlo prijatan osjećaj i donosi nam tople i proljetne boje, deke i jastuke sa cvjetnim uzorcima i funkcionalne korpe koje su takođe i dekorativne", govori Tina, naša menadžerka kategorije pokućstva.

Pustite proljeće u svoje domove

Kolekcija odiše prijatnom atmosferom u vašem dnevnom boravku. KALLE umjetno cvijeće dostupno je u tri različite boje koje su prave boje proljeća i savršeno pristaju uz TIM saksije za cvijeće. Šta više govori proljeće od FLORA lastuka i deke? Cvjetni uzorak takođe možete pronaći i na posteljini sa malim zelenim grančicama. Pročitajte više o našim posteljinama.

Stepenice sa cvjetnim jastukom i dekama


Tople i harmonične boje, poput zdjela JONAS, karakterišu cijelu kolekciju. JONAS zdjele dostupne su u narandžastoj, sivoj i ljubičastoj boji te u dvije veličine. Uživajte gledajući refleksije svetla kroz njihov uzorak.

Obojene staklene zdjele na stepeniku


Poput JONAS činija, MILAS korpa za odlaganje takođe odiše retro izgledom. Dostupne su u zagasito zelenoj, koralnoj i sivo-smeđoj boji.

Sklopive korpe za odlaganje ukrašene umjetnim cvijećem


”Ovo su vrlo funcionalne korpe, koje su i vrlo dekorativne, pogotovo kada se kombinuju sa KALLE umjetnim cvijećem. Njihova boja podsjeća me na dugo očekivano proljeće” kaže Tina Nymann.

O Nordic Moodu

Četiri puta godišnje naš vješti tim za nabavku lično bira komade za trendi kolekciju proizvoda pod imenom Nordic Mood. 

Nordic Mood kolekcija dostupna je online od 26. januara, a u prodavnicama od 2. februara 2021.

Saznajte više

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Elegantna i umirujuća skandinavska dekoracija

Elegantna i umirujuća skandinavska dekoracija

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom