Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31.5. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Stepenice sa tepihom, staklenim zdjelama, saksijama za cvijeće, korpama za odlaganje, umjetnim cvijećem, jastucima i dekama sa cvjetnim uzorkom

Nordic Mood kolekcija - spremno dočekajte proljeće

Sa novom Nordic Mood kolekcijom iz JYSKa, veselimo se proljeću i dužim i sunčanijim danima. Dok su temperature još uvijek relativno niske, priroda oko nas se budi, a sunčevi zraci lagano se probijaju u naše domove.

Nakon duge i hladne zime možemo se zajedno veseliti proljeću koje kuca na naša vrata. Sa novom Nordic Mood kolekcijom iz JYSKa želimo poželjeti dobrodošlicu ljepšim i sunčanijim danima. Većina kolekcije je dostupna od kraja januara.

Zidna polica sa šarenim saksijama
Zidna polica MALIK Š35xV45xDub13cm natur
20,- KM/kom
26,95 /kom
UŠTEDA 26%
Samo u prodavnici


”Nova kolekcija stvara vrlo prijatan osjećaj i donosi nam tople i proljetne boje, deke i jastuke sa cvjetnim uzorcima i funkcionalne korpe koje su takođe i dekorativne", govori Tina, naša menadžerka kategorije pokućstva.

Pustite proljeće u svoje domove

Kolekcija odiše prijatnom atmosferom u vašem dnevnom boravku. KALLE umjetno cvijeće dostupno je u tri različite boje koje su prave boje proljeća i savršeno pristaju uz TIM saksije za cvijeće. Šta više govori proljeće od FLORA lastuka i deke? Cvjetni uzorak takođe možete pronaći i na posteljini sa malim zelenim grančicama. Pročitajte više o našim posteljinama.

Stepenice sa cvjetnim jastukom i dekama
Umjetna biljka KALLE Ø13xV16cm raz.
3,- KM/kom
7,50 /kom
UŠTEDA 60%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici


Tople i harmonične boje, poput zdjela JONAS, karakterišu cijelu kolekciju. JONAS zdjele dostupne su u narandžastoj, sivoj i ljubičastoj boji te u dvije veličine. Uživajte gledajući refleksije svetla kroz njihov uzorak.

Obojene staklene zdjele na stepeniku


Poput JONAS činija, MILAS korpa za odlaganje takođe odiše retro izgledom. Dostupne su u zagasito zelenoj, koralnoj i sivo-smeđoj boji.

Sklopive korpe za odlaganje ukrašene umjetnim cvijećem


”Ovo su vrlo funcionalne korpe, koje su i vrlo dekorativne, pogotovo kada se kombinuju sa KALLE umjetnim cvijećem. Njihova boja podsjeća me na dugo očekivano proljeće” kaže Tina Nymann.

O Nordic Moodu

Četiri puta godišnje naš vješti tim za nabavku lično bira komade za trendi kolekciju proizvoda pod imenom Nordic Mood. 

Nordic Mood kolekcija dostupna je online od 26. januara, a u prodavnicama od 2. februara 2021.

Saznajte više

Osvježite svoj dom i baštu umjetnim biljkama

Romantični savjeti za Dan zaljubljenih u vašem domu

Favoriti među zavjesama

Boja godine 2023.