Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! Proizvode naručite do 14.12.2023. kako biste ostvarili dostavu prije Nove godine. 

Pamučni peškiri i ostali dodaci za kupatilo na klupi i set za kupatilo od sivog stakla

Nova Nordic kolekcija za kupatilo inspiraciju ponalazi u prirodi

Dvaput godišnje Laurence Muller, naša kvalifikovana menadžerka kategorije peškira, kupatilskih tepiha, zavjesa za tuširanje i opreme za kupatilo, sastavlja kolekciju stilskih proizvoda za vašu inspiraciju. Kolekcija se zove Nordic Bathroom i dostupna je u našim prodavnicama od 20. aprila.

"Prelijepe boje našeg peškira SEGERSTA osnova su nove kolekcije", kaže Laurence. „SEGERSTA je visokokvalitetni pamučni peškir proizveden u Portugalu, sa prugicama u različitim nijansama žute, sive i plave boje. Cjelokupni je izgled smiren i moderan uz jasne asocijacije na prirodu. "

Pamučni peškiri i ostali dodaci za kupatilo na klupi
Peškir SEGERSTA 50x100 plava KR
2 kom 36,95 KM
24,95 /kom
UŠTEDA 26%
gold

 

“Svima fali da malo stanu na loptu, odu u prirodu, opuste se i napune baterije. Takođe se trebamo ponašati odgovorno i sa poštovanjem prema našim prirodnim resursima. Ovom kolekcijom želimo da vam omogućimo da svoje kupatilo pretvorite u prirodno utočište u kojem možete brinuti o sebi, napuniti baterije i osjećati se dobro u pogledu održivosti. Kolekciju karakterišu prirodni materijali poput pamuka i drveta. Uz plave i zelene nijanse, te zemljane tonove i organske oblike poput zaobljenih uglova i ivica, nije teško uvidjeti skandinavski krajolik”, kaže Laurence.

Set za kupatilo sa dozatorom sapuna, držačem četkica za zube i posudom za odlaganje u sivom staklu kraj lavaboa u kupatilu

Inspiracija za kupatilo sa naglaskom na zelenu boju

Priroda igra glavnu ulogu u ovoj kolekciji, a održivost se savršeno uklapa. Peškiri SEGERSTA izrađeni su od 30% recikliranog pamuka i 70% pamuka. NOLVIK prostirke imaju GRS oznaku i izrađeni su od 55% recikliranog poliestera i 45% pamuka.

Novo u našem asortimanu je mirišljavo ulje LINDOME sa mirisom limunske trave ili vanile. Od septembra 2021. u našem asortimanu ćemo imati samo mirišljava ulja koja se proizvode u Evropi - u ovom slučaju u Njemačkoj. Kada naši proizvodi imaju kraći transport, smanjujemo ispuštanje ugljenika.

Tamnoplavi neseser i mirišljavo ulje ispred ogledala u kupatilo

 

Nedavno smo najavili da smo prestali sa korišćenjem plastičnih ambalaža za posteljinu i plahte, a to je slučaj i sa našim zavjesama za tuširanje gde je plastična ambalaža zamijenjena ukrasnim FSC™ certifikovanim papirnim trakama. Ova nova inicijativa štedi okolinu od milion plastičnih kesa, pa je ARVIKA, koja je dio kolekcije Nordic Bathroom, izbor koji stvara dobar osjećaj.

Korpa za smeće i četka za WC ispred tuš zavjese u zelenim bojama


Takođe pogledajte našu novu Nordic Mood kolekciju.

Saznajte više

7 savjeta za uređenje praznične trpeze

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Favoriti među tekstilima za dom

Istaknute lampe novog asortimana