Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Proizvode naručite do 12.12.2022. kako biste ostvarili dostavu prije Nove godine.
Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Nova Nordic Mood kolekcija donosi harmoniju i mir

Nova Nordic Mood kolekcija donosi harmoniju i mir

U haotičnom svijetu u kome živimo, dom je mjesto gdje pronalazimo ravnotežu i harmoniju. Prigušene boje u novoj JYSK Nordic Mood kolekciji će dati ravnotežu vašem domu te vas podstaknuti da se odmorite.

Kolekcija se uklapa u postojeće trendove ručne izrade, prirodnih i craft detalja i izgleda. Na primer, JO kamena posuda ima izgled ručnog rada, a drveni ukrasni poslužavnik GERNER je predivan primjer prirodnog izgleda, u kontrastu sa nježnim ANDERS staklenim čašama, što izgleda veoma stilski usklađeno.

Drveni poslužavnik, zdjela od kamena, kutije za odlaganje od recikliranog papira i staklene šoljice


U novoj kolekciji, u fokusu je i održivost. BJORK kutije za odlaganje napravljene su od recikliranog papira i dostupne su u dvije različite veličine, zavisno od namjene odlaganja. JYSK takođe predstavlja nove torbe za kupovinu pod nazivom NILS, koje su napravljene od poliestera i recikliranog pamuka. Torbe su dostupne u antracit sivoj, vojničko zelenoj i terakota boji.

Korpa sa dekom, vaza sa umjetnim cvijećem i torba za kupovinu

 

NILS je veoma prostrana torba za kupovinu koja se može koristiti u različite svrhe. Logo na torbi je novi JYSK logo koji simbolizuje održivost, pod nazivom LOVE PLANET - EVERYDAY ESSENTIALS.

Još jedan dio Nordic Mood kolekcije je KEJSERKRONE tepih napravljen od ostataka reciklirane kože koji unosi dodatnu udobnost u vaš hodnik ili kuhinju.

ČINJENICE O NORDIC MOODU

Četiri puta godišnje naš kvalifikovani tim nabave pažljivo izabire artikle za najnoviju i trendi kolekciju proizvoda pod nazivom Nordic Mood. 

Kolekcija Nordic Mood dostupna je online od 14. aprila.

 

Saznajte više

Novogodišnje lampice: sigurnosni savjeti

Osjetite duh praznika uz novu Nordic Mood kolekciju

Stilizujte svoj dom višenamjenskim zavjesama

Favoriti među tekstilima za dom

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.