Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! Proizvode naručite do 14.12.2023. kako biste ostvarili dostavu prije Nove godine. 

Novogodišnji vilenjaci, jastuci, zlatna vaza sa umjetnim cvijećem, zlatni svijećnjak i crni fenjer

Osjetite duh praznika uz novu Nordic Mood kolekciju

Ne morate promijeniti sve u vašem domu kako biste stvorili toplu i prijatnu prazničnu atmosferu. Jednostavno možete kombinovati svoj cjelogodišnji dekor sa tradicionalnim novogodišnjim patuljcima, crvenim ukrasnim jastučićima i zlatnim sitnicama. .

Praznici su vrijeme radosti i topline, ispunjeni aktivnostima u zatvorenom prostoru. Zato je važno i kod kuće stvoriti prazničnu atmosferu koja poziva na druženje.

Zlatni svIJećnjak, novogodišnji vilenjaci i zlatna vaza sa granama i ukrasima
Novogodišnji patuljak NABBI V40cm crvena/siva
6,- KM/kom
10,95 /kom
UŠTEDA 45%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici


Ukrasite svoj dom za praznike uz samo nekoliko malih promjena; nova Nordic Mood kolekcija kombinuje predmete koji se mogu koristiti tokom cijele godine sa elementima koji stvaraju prijatnu, toplu prazničnu atmosferu, tako da možete uživati ​​u prazničnoj sezoni sa svojim najdražima.

"Svijećnjaci ELDARIT mogu se koristiti kao samostalna dekoracija tokom cijele godine, ali ako se kombinuju sa svijećama u toplim prazničnim bojama, odjednom odišu prazničnim duhom. Organski oblici i rustikalni materijali pomiješani sa toplim bojama stvaraju prijatan praznični dekor", kaže Tina Nymann, menadžerka kategorije u JYSKu.

Prozorska daska sa spiralnim svIJećama u crnom svećnjaku
Svijećnjak ELDARIT okrugao crna
10,- KM/kom
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici


Uz praznike dolaze šljokice i zlato. Probajte da stilizujete zlatnu vazu MALIAS sa umjetnim cvijećem GAVE i uživajte ​​u efektu sjaja i topline.

Zlatna vaza sa umjetnim cvijećem
Umjetni cvijet GAVE V107cm natur
10,- KM/kom
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici
Vaza MALIAS Ø22xV30cm brončana
60,- KM/kom
74,95 /kom
UŠTEDA 20%

Tradicionalni praznici sa modernim detaljima

Praznični vilenjaci takođe pripadaju vašem novogodišnjem dekoru. Nova Nordic Mood kolekcija ima moderan pogled na tradicionalnog novogodišnjeg vilenjaka - sa sivim šeširom navučenim preko očiju, koji se uklapa u svaki enterijer.


"Novogodišnji vilenjaci pripadaju decembru. Zato smo u kolekciji htjeli vilenjaka koji se uklapa u moderan dekor. Novogodišnji vilenjak HALM dobar je primjer kako se ova figura može uklopiti u većinu domova. Mirna crvena i siva boja zrače toplinom, a njegove noge se mogu produžiti i tako ga možete pozicionirati svuda uz drugačiji efekt", kaže Tina Nymann.

Topli praznični ugođaj možete stvoriti ukrasnim jastučićima i navlakama. Topla prošivena deka TRILOBIT i jastučić RIND sa zvjezdicama izvezenim zlatom stvaraju prijatnu novogodišnju atmosferu.

Jastuci i štepana deka sa novogodišnjim motivima na bijelom dvosjedu
Ukrasni jastuk RIND 45x45 velur crvena
10,- KM/kom
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici
Štepana deka TRILOBIT 140x200
17,50 KM/kom
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici


Ova kolekcija će biti u prodaji od oktobra u svim JYSK prodavnicama i na JYSK.ba.

Saznajte više

7 savjeta za uređenje praznične trpeze

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Favoriti među tekstilima za dom

Istaknute lampe novog asortimana