Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Black Friday je počeo! Pogledajte naše izvrsne ponude uz uštede do 70%!KUPUJTE ODMAH


Moguće je duže vrijeme dostave online narudžbi.


Provjerite radno vrijeme naših prodavnica ovdje.

Osjetite duh praznika uz novu Nordic Mood kolekciju

Osjetite duh praznika uz novu Nordic Mood kolekciju

Ne morate promijeniti sve u vašem domu kako biste stvorili toplu i prijatnu prazničnu atmosferu. Jednostavno možete kombinovati svoj cjelogodišnji dekor sa tradicionalnim novogodišnjim patuljcima, crvenim ukrasnim jastučićima i zlatnim sitnicama. .

Praznici su vrijeme radosti i topline, ispunjeni aktivnostima u zatvorenom prostoru. Zato je važno i kod kuće stvoriti prazničnu atmosferu koja poziva na druženje.

Zlatni svIJećnjak, novogodišnji vilenjaci i zlatna vaza sa granama i ukrasima


Ukrasite svoj dom za praznike uz samo nekoliko malih promjena; nova Nordic Mood kolekcija kombinuje predmete koji se mogu koristiti tokom cijele godine sa elementima koji stvaraju prijatnu, toplu prazničnu atmosferu, tako da možete uživati ​​u prazničnoj sezoni sa svojim najdražima.

"Svijećnjaci ELDARIT mogu se koristiti kao samostalna dekoracija tokom cijele godine, ali ako se kombinuju sa svijećama u toplim prazničnim bojama, odjednom odišu prazničnim duhom. Organski oblici i rustikalni materijali pomiješani sa toplim bojama stvaraju prijatan praznični dekor", kaže Tina Nymann, menadžerka kategorije u JYSKu.

Prozorska daska sa spiralnim svIJećama u crnom svećnjaku


Uz praznike dolaze šljokice i zlato. Probajte da stilizujete zlatnu vazu MALIAS sa umjetnim cvijećem GAVE i uživajte ​​u efektu sjaja i topline.

Zlatna vaza sa umjetnim cvijećem

Tradicionalni praznici sa modernim detaljima

Praznični vilenjaci takođe pripadaju vašem novogodišnjem dekoru. Nova Nordic Mood kolekcija ima moderan pogled na tradicionalnog novogodišnjeg vilenjaka - sa sivim šeširom navučenim preko očiju, koji se uklapa u svaki enterijer.

Crni fenjer, umjetna novogodišnja jelka i vilenjak


"Novogodišnji vilenjaci pripadaju decembru. Zato smo u kolekciji htjeli vilenjaka koji se uklapa u moderan dekor. Novogodišnji vilenjak HALM dobar je primjer kako se ova figura može uklopiti u većinu domova. Mirna crvena i siva boja zrače toplinom, a njegove noge se mogu produžiti i tako ga možete pozicionirati svuda uz drugačiji efekt", kaže Tina Nymann.

Topli praznični ugođaj možete stvoriti ukrasnim jastučićima i navlakama. Topla prošivena deka TRILOBIT i jastučić RIND sa zvjezdicama izvezenim zlatom stvaraju prijatnu novogodišnju atmosferu.

Jastuci i štepana deka sa novogodišnjim motivima na bijelom dvosjedu


Ova kolekcija će biti u prodaji od oktobra u svim JYSK prodavnicama i na JYSK.ba.

Saznajte više

Novogodišnje lampice: sigurnosni savjeti

Stilizujte svoj dom višenamjenskim zavjesama

Favoriti među tekstilima za dom

Istaknute lampe novog asortimana

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.