Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

U fokusu: NORDBY kolekcija namještaja

U fokusu: NORDBY kolekcija namještaja

Ako želite dom koji odiše laganim, nordijskim stilom, NORDBY kolekcija će vam sigurno ponuditi neke komade koji će se lako uklopiti u vaš prostor. U ovom blogu ćemo istaći neke od proizvoda koji su dobili ocjene 4 ili 5 od strane naših kupaca.*

NORDBY kolekcija sastoji se od čvrstog i izdržljivog namještaja za trpezariju, kuhinju, spavaću i dnevnu sobu, predsoblje - elegantnog, bijelog izgleda sa tamnim metalnim kvakama na vratima i ladicama. 

NORDBY rješenja za odlaganje

NORDBY kolekcija nudi i trendi rješenja za odlaganje za vašu odjeću i druge sitnice koje želite da sakrijete - ili istaknete. Prostran NORDBY ormar ima troja vrata - uži dio ima četiri police, a širi šipku za vješanje odjeće. Na dnu se nalaze tri praktične ladice.  

Kupac ormaru daje 4 zvjezdice na JYSK.bg uz sljedeći komentar; ''... prednji paneli su lijepi, montaža je jednostavna i izgleda zaista odlično.'' 

Light bedroom with grey bed frame, white bedside table and white wardrobe


NORDBY noćni ormarić ima prosječnu ocjenu od 4 zvjezdice na JYSK.ba. Ima policu koju možete koristiti za knjige i malu ladicu za naočale i ostale sitnice.  

Kupac je noćnom ormariću dao 5 zvjezdica na JYSK.cz uz sljedeći komentar: ''Prelijep noćni stolić i brza dostava.'' 

2 white chests of drawers with 3/5 drawers and a white display cabinet with 2 doors and a drawer


NORDBY komoda dolazi u dvije verzije: šira sa 3 ladice i uža, ali viša, sa 5 ladica. Obe su savršene za odlaganje kapa i rukavica u hodniku, ili za odlaganje donjeg veša u spavaćoj sobi - ili gdje god da vam je potrebno rješenje za odlaganje.  

Kupac daje NORDBY komodi sa 5 ladica rejting od 5 zvjezdica na JYSK.nl i kaže: ''Veoma elegantna, praktična za korišćenje i lako se montira.'' 

Ukoliko vam je potrebno rješenje za odlaganje gdje su vaše stvari vidljive, elegantna NORDBY vitrina vrijedna je vaše pažnje. Ima staklena vrata te možete odložiti svoje stvari, a ipak ih imati na vidljivom mestu i koristiti ih kao dekoraciju. Na dnu se nalazi ladica za stolnjake, deke, ili možda društvene igre? Kupac na JYSK.fi daje vitrini 5 zvjezdica uz komentar: ''Veoma dobro uputstvo za montažu. Odlična vitrina po odličnoj cijeni.''  


Trpezarijski set i pametno rješenje za male prostore 

NORDBY kolekcija obuhvata i veliki trpezarijski stol i trpezarijske stolice. Ukoliko vam je potreban prostor za prošireni dio porodice, možete uzeti dodatno krilo, a ukoliko vam je samo potreban prostor za brzi obrok u kutku kuhinje, razmislite o praktičnom NORDBY zidnom sklopivom stolu. 

Trpezarijski stol je dobio ocjenu od 5 zvjezdica od kupca na JYSK.no i sljedeći komentar: ''Lako se montira. Prostran i lijep!'' 

Dining room with all white console table, dining table, dining chairs and sideboard


Zidni sklopivi stol je jednako popularan na JYSK.pl. Kupac je dao 5 zvjezdica uz ove riječi: ''Proizvod ispunjava svoju svrhu bez obzira na nisku cijenu, veoma kvalitetna izrada...'' 

White wall mounted folding table and two dining chairs in kitchen nook


NORDBY trpezarijske stolice su veoma lijepe i udobne te možete sjediti na njima satima. 

Kupac je napisao na JYSK.bg: ''Veoma sam zadovoljan proizvodom - lijepe su i stabilne, baš kao i na slici.'' - i dao je stolicama ocjenu od 5 zvjezdica. 


Set za dnevnu sobu 

I svoju dnevnu sobu možete opremiti komadima iz NORDBY kolekcije. Namještaj koji se slaže odaje utisak konzistentnosti, i najlakše je birati komade iz iste kolekcije. NORDBY TV klupa je prostrana i ima mjesta i za TV i za gejming konzolu, kao i za daljinske upravljače u jednoj od tri ladice na dnu. 

Odlaganje je jača strana i malog stolića gdje možete odlagati svoje magazine na polici. Savjet: Na policu stavite nekoliko istih korpica ukoliko volite da sve izgleda organizovano. 

Light living room with white tv stand and coffee table, grey sofa and mint pouffe in the foreground

 


Pogledajte cijeli NORDBY asortiman

Pogledajte i naše VIRUM i VANDSTED kolekcije namještaja.

* Komentari dolaze iz JYSK NORDIC zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Holandija, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunija, Bugarska, Grčka, Belgija i Irska. 

Saznajte više

Istaknute lampe novog asortimana

Kako odabrati pravu veličinu posteljine?

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

Istaknuti jorgani našeg asortimana

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.