Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
VANDSTED kolekcija

U fokusu: minimalistička serija namještaja VANDSTED

Bambus je veoma popularan materijal namještaja. Pristupačan je i ima egzotičan izgled koji se odlično nadopunjava sa skandinavskim stilom koji mi u JYSKu obožavamo.

Dodajte posebnu nordijsku notu svakoj svojoj sobi sa našom serijom VANDSTED koja je ocijenjena sa čak 4 zvjezdice. Kolekcija se sastoji od raznih proizvoda: praktične klupice, uskog konzolnog stolića, ukrasnih ljestvi, složive vješalice, korisnih polica i jednog noviteta: elegantnog noćnog ormarića.

Svi proizvodi napravljeni su od bambusa kao najvažnijeg materijala, u nekim slučajevima u kombinaciji sa pločama medijapana srednje gustoće. Veoma smo ponosni na činjenicu da su svi proizvodi u JYSKu ocijenjeni u prosjeku sa 4 zvjezdice ili više. Pogledajte nekoliko komentara naših kupaca s JYSK.ba.

“Funkcionalan i prelijep”

U seriji VANDSTED možete naći konzolni stolić, idealan za hodnik ili druge sobe sa ograničenim prostorom. Donja polica savršena je za magazine, korpe za kape, rukavice ili druge stvari. Jedan od naših kupaca na JYSK.ba napisao je: 


“Funkcionalan i prelijep. Savršen dekorativni namještaj koji ima funkciju.”


“Ova je klupa ispunila moja očekivanja”

Klupa VANDSTED ima udobno sjedalo sa izdržljivom navlakom i mjestom za organizaciju i odlaganje stvari. Kupac ove klupe je izjavio na JYSK.ba: 


“Jako sam sretan. Ova je klupa ispunila moja očekivanja.”

 

“lagano se sastavlja”

Vješalica za odjeću VANDSTED je i dekorativna i praktična. Kada je ne koristite, možete da je složite i sklonite iza vrata ili negdje drugo. Na JYSK.ba je jedan od kupaca napisao:

“Vješalica je predivna i lako se sklapa. Preporučavam je (bolja je od metalne). Nema problema sa internet kupovinom i dostavom.”


“Odličan dizajn i kvaliteta”

Ova polica je elegantna i lagana za premještanje po želji. Sa tri police imaćete mjesta za knjige, kutije i ostalo. Na JYSK.ba kupac je ostavio ovu recenziju: “Odličan dizajn i kvaliteta”. 


“Jako sam zadovoljna” 

Naslonite na zid ili montirajte i postavite. Ukrasne ljestve VANDSTED su savršene, bilo za elegantno spremanje odjeće, viseće biljke ili sve ostalo što želite da izložite. Kupac je komentarisao na JYSK.ba: 


“Lako složive, izgledaju dobro u sobi. Smjestili smo ih u spavaću sobu i koristimo ih za odjeću. Vrlo sam zadovoljna.”


Noćni ormarić VANDSTED novost je u našem asortimanu (dostupan na JYSK.ba od 26. jula, a u prodavnicama od 9. augusta), pa ga još niko nije imao priliku ocijeniti. Vjerujemo da će se uklopiti sa ostalim proizvodima iz naše serije VANDSTED. 

 

Komentari dolaze iz sljedećih JYSK zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Nizozemska, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunjska, Bugarska, Grčka, Belgija i Irska. 

Noćni ormarić nije uračunat u prosjek jer je novi proizvod dodan seriji u julu 2019. godine. 

Imate li u svom domu neki proizvod iz serije VANDSTED? Recite nam svoje mišljenje u komentarima. 
 

 

Saznajte više

Naše omiljene korpe za odlaganje

Naše omiljene korpe za odlaganje

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

U fokusu: LIMFJORDEN kolekcija

U fokusu: LIMFJORDEN kolekcija

Izaberite savršenu komodu

Izaberite savršenu komodu