Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Kolekcija crnog namještaja od metala

U fokusu: VIRUM kolekcija

Bezvremenska i jednostavna su riječi koje opisuju VIRUM – jednu od naših najpopularnijih kolekcija namještaja. Elegantan skandinavski namještaj pristaje svakom domu i to je vjerovatno razlog zašto je postao omiljen kupcima u JYSKu.

Sa našom kolekcijom ocijenjenom sa 4 zvjezdice dodajte dašak nordijskog svakom kutku svog doma. Kolekcija se sastoji od više proizvoda: praktična klupica, uzak radni stol, stalak za odjeću, polica za cipele te stolić za kafu sa prostorom za odlaganje.

Svi proizvodi su napravljeni od metala i prekriveni crnom bojom. Vrlo smo ponosni što su svi naši proizvodi ocijenjeni sa 4 ili više zvjezdica. Ispod pročitajte recenzije kupaca:

“Prozračna metalna struktura”

U VIRUM kolekciji možete pronaći stalak za odjeću koji je savršen za vaš hodnik ili spavaću sobu. Stalak je jednostavan i minimalistički, a struktura osigurava da ne zauzima previše mjesta u prostoriji. Kao što je jedan od naših kupaca napisao na JYSK.hu: 

“Prozračna metalna struktura, ne može nositi pretežak teret, ali prikladna za ono čemu služi. “


“Veoma lijepa polica za obuću”

Polica za obuću iz VIRUM kolekcije je zaista svestrana. Iskoristite jednu od polica za odlaganje cipela, a drugu ukrasite dekoracijama. Na JYSK.no kupci dijele kreativne ideje za uređenje doma:

“Jako lijepa polica za obuću koju sam odlučila ukrasiti svijećama i slikama!”

Upotrijebite policu za cipele na način koji vama najbolje odgovara – mogućnosti su beskonačne.

 


“Veoma zadovoljavajuće, lagan za sastavljanje, čvrst i lijep”

 VIRUM stolić za kafu je ujedno i moderan i praktičan. Koristite policu za časopise i knjige ili stilizujte sa nekoliko biljaka ili dekorativnom keramikom. Korisnik je ostavio recenziju na JYSK.no:

 “Vrlo zadovoljavajuće, lagan za sastavljanje, čvrst i lijep.”


“Prelijepo dizajniran konzolni stolić”

VIRUM konzolni stol je zaista lagan i možete ga pomijerati iz sobe u sobu zavisno o vašem ukusu i potrebi. Uski konzolni stolić je savršen za male prostorije kao što su hodnici jer ne zauzima puno mjesta. Dizajnirate dvije police sa kutijama za kape i šalove i malu ladicu ili posudu za ključeve.

Na JYSK.be kupac dijeli ove misli:

“Prelijepo dizajniran konzolni stolić. Dobar kvalitet za cijenu u poređenju sa konzolnim stolovima u drugim prodavnicama namještaja. “


“Lako za sastavljanje i lijepo izgleda!”

VIRUM komoda je savršena za odlaganje stvari koje ne želite da drugi vide. Praktična vrata je čine jednostavnim mjestom za odlaganje u vašoj dnevnoj sobi bez da izgleda neuredno. Kao što je kupac rekao na JYSK.be:

“Lako za sastavljanje i lijepo izgleda.”


“Predivan ormarić po veoma povoljnoj cijeni”

Naš visoki VIRUM ormarić sa dvoja vrata je savršena opcija za skladištenje za vaš dom. Ormarić u trpezariji i dnevnom boravku pridonosi urednosti kuće. Novine, crteži, važni dokumenti, posuđe i porculan mogu se skladištiti tako da prostorija izgleda uredno i čisto.

Kako kupac piše na JYSK.nl: “VIRUM ormarić je čvrst te ima puno raspoloživog prostora. Lagan je za sastavljanje i kvalitetan je. Ukratko, to je predivan ormarić po vrlo povoljnoj cijeni.”

*Recenzije dolaze iz JYSK NORDIC zemalja koje obuhvataju: Dansku, Švedsku, Norvešku, Finsku, Poljsku, Češku, Mađarsku, Slovačku, Holandiju, Sloveniju, UK, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Ukrajinu, Rumuniju, Bugarsku, Grčku, Belgiju i Irsku. 

Da li ste i vi već nabavili koji komad VIRUM namještaja? 

Saznajte više

Naše omiljene korpe za odlaganje

Naše omiljene korpe za odlaganje

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

U fokusu: LIMFJORDEN kolekcija

U fokusu: LIMFJORDEN kolekcija

Izaberite savršenu komodu

Izaberite savršenu komodu