Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
VADEHAVET dnevni krevet

U fokusu: VADEHAVET dnevni krevet

Dok napolju pljušti, a vi samo želite da se opustite i sanjarite dok slušate kišu - zašto ne biste to radili sa stilom? Upoznajte novi dnevni krevet od drveta u našem asortimanu, VADEHAVET, koji izgleda odlično smješten odmah do prozora. 

 
VADEHAVET je savršen primjer elegancije i nordijskog minimalizma. Zbog svoje jednostvnosti i funkcionalnosti, savršeno se slaže uz svaki dekor.  
VADEHAVET okvir i noge su napravljeni od FSC™ (FSC™ N001715) certifikovanog čvrstog hrasta. To znači da drvo potiče iz održivih šuma gdje nije posečeno više drveća od onoliko koliko ih šuma prirodno može nadomjestiti. Sjedište je od poliesterskih traka i neće izblijediti vremenom. Pridali smo veliki značaj svakom detalju i osigurali da nema vidljivih šarafa na jednostavnoj i elegentnoj konstrukciji.

Ako želite malo blaži izgled, dekorišite ga sa par ukrasnih jastučića i stavite koju deku te ga pretvorite u sofu. 


VADEHAVET lijepo izgleda iz svih uglova, pa ga možete smjestiti bilo gdje. Izgleda predivno ispod prozora odakle zaista može pridonijeti izgledu sobe bez da blokira pogled.  
Ima višestruku funkciju, kao lijep dio dekora, krevet za brzinski popodnevni odmor, te mjesto gdje možete smjestiti svoje najljepše ukrasne jastučiće. 


Dnevni kreveti su moderni, udobni i vrlo svestrani. Dnevni krevet zauzima manje mjesta od sofe i dopušta slobodu dekorisanja. Šik je i koristan: možete ga smjestiti u spavaću ili gostinsku sobu kao mjesto za odlaganje odjeće ili cipela. Ako u vašem dnevnom boravku fali mjesta za sjedenje, dnevni krevet je idealan za to. Možete ga smjestiti i u hodnik, kancelariju ili bilo gdje gdje smatrate da je potreban otmjen komad namještaja.

Pročitajte više o našem namještaju sa četiri zvjezdice VANDSTED


Gdje biste vi smjestili svoj dnevni krevet? Recite nam u komentarima. 

 

Saznajte više

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola