Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 9. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Umjetne biljke i novogodišnji papiri za umatanje

Umjetne biljke za pravi praznični doživljaj

Datum:

Kategorija: Nova Godina

Oznake:: umjetne biljke, vještačke biljke, novogodišnje jelke

Znate onaj osjećaj kada uđete u dom bez biljaka - nešto očigledno nedostaje. Biljke dodaju osjećaj života i dinamike vašem domu, ali za neke od nas, biljke su previše teške za održavanje. Ukoliko ste često na putu ili jednostavno nemate osjećaj za biljke, dobra stvar je da možete nabaviti one umjetne. Izgledaju realno i ne možete ih ubiti. Uz novogodišnje umjetne biljke, vaš dom će biti spreman za praznike, a neke od njih imaju i ugrađene lampice sa baterijama tako da ne morate da brinete o utičnicama i kablovima. 


Kada su biljke upotpunjene svjetlima, mogu poslužiti i kao slatke male lampe i širiti prijatno svjetlo u vašoj dnevnoj sobi. Koristite ih u tamnim uglovima ili na prozorima kako biste pokazali svoje elegantno praznično uređenje. 


Pronađite savjete za modernu prazničnu trpezu

Umjetne biljke mogu izgledati dobro i u domu, i na terasi ili balkonu. Ne morate da razmišljate o zalivanju, listovima koji opadaju ili se suše. 

Praznična girlanda i novogodišnja jelka


Umjetna novogodišnja jelka traje zauvijek

Umjetna novogodišnja jelka može izgledati odlično u vašoj dnevnoj sobi i ima dosta prednosti: 

1. Umjetna jelka ne pušta iglice 

Iglice će ostati na svom mjestu. Nasuprot pravoj jelki, umjetnu jelku možete postaviti već početkom decembra - i ne morate razmišljati o tome da li će se osušiti. 

2. Umjetna jelka je pristupačna i uštedićete novac i za nekoliko godina unaprijed 

Nikad više ne morate da kupujete jelku. Umjetna jelka se može koristiti ponovo, godinu za godinom. Štaviše, ne morate razmišljati o odabiru savršene veličine jelke - već vas čeka u podrumu. 

3. Umjetna jelka izgleda jednako dobro kao i prava - a možda čak i bolje... 

Kada idete u prodavnicu po jelku, pronalazak one prave nije uvijek jednostavan. Jedno drvo je zakrivljeno, drugo ima prepolovljen vrh itd... Grane mogu biti preblizu ili predaleko jedna od druge. Uz umjetnu jelku, ne morate da brinete o ovim stvarima. Grane su jednake i imate dovoljno prostora za ukrase i lampice. 

Novogodišnja umjetna jelka pored koje su pokloni i dva novogodišnja patuljka i slika zlatnog novogodišnjeg vijenca i lijepih sjajnih kuglica


Sretni praznici!

Displaying 0 - 0 of 0