Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 3. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Dnevna soba sa ugaonom garniturom, stolićem, foteljom i tepihom

Vodič: Kako izabrati tepih?

Tepisi su praktičan dodatak za skoro svaku sobu u vašem domu. U ovom vodiču, pomoći ćemo vam da izaberete najbolji tepih za vašu spavaću ili dječju sobu, trpezariju, dnevnu sobu, kuhinju ili hodnik. 

Tepisi za spavaću ili dječju sobu
 

Tepih pored kreveta u spavaćoj sobi
Okvir kreveta KONGSBERG 140x200 bež tkanina
475,- KM/kom
599,- /kom
UŠTEDA 21%

Buđenje i ustajanje iz toplog kreveta može biti malo lakše ako naša stopala pri izlasku iz kreveta dočeka mekani tepih. Postavite male tepihe sa svake strane kreveta ili izaberite veliki tepih koji ćete staviti ispod kreveta- dovoljno veliki da imate mjesta sa strane. Vuneni ili mekani tepisi mogu pružiti toplinu vašim stopalima pogotovo u hladnim jutrima.

Savjet: Kako vam se tepisi ne bi klizali i stalno pomjerali, ispod njih stavite neklizajuću podlogu. Na taj način, spriječit ćete mogućnost da se okliznete, zapnete za tepih ili padnete.
 

Tepisi za trpezariju

Veliki tepih ispod trpezarijskog stola u isto vrijeme može biti i praktičan i udoban. Vaši podovi će ga svakako voljeti jer će ih spasiti od ogrebotina koje mogu nastati stalnim pomjeranjem stolica. 

Obratite pažnju da tepih bude dovoljno veliki da ne smeta pri izvlačenju stolica. Takođe, naša preporuka je da za ovu prostoriju izaberete tepih koji je lak za usisavanje i čišćenje i na kojem se mrvice ne mogu lako sakriti. 
 

Tepih ispod trpezarijskog stola može povezati cijelu prostoriju i omogućiti bolju akustiku. Na kraju, ne manje važno je i to da je našim stopalima uvijek prijatnije kada su na udobnom tepihu nego na podu. 

Ako imate okrugli trpezarijski stol, izbor okruglog tepiha bio bi elegantnije rješenje za vašu trpezariju.

Možda će vam biti praktičnije da ispod trpezarijskog stola stavite tepih sa šarom ili u tamnijoj boji. Obje opcije su manje osjetljive od jednobojnih, svjetlijih tepiha jer će se fleke na tamnijim manje vidjeti. 

Trpezarija sa trpezarijskim stolom, stolicama, komodom i tepihom sa šarama
Tepih AKSFRYTLE 160x230 prljavo bijela
200,- KM/kom
399,- /kom
Izvrsna ponuda
UŠTEDA 50%
Do isteka zaliha

Tepisi za dnevnu sobu

Kao i u trpezariji, u dnevnoj sobi tepih takođe može uljepšati samu prostoriju, poboljšati akustiku i udobnost. Ukoliko volite kada vam se stopala ušuškaju u tepih dok gledate svoju omiljenu seriju ili čitate knjigu , onda izaberite neki od naših mekanih tepiha koje možete staviti ispod stolića u dnevnoj sobi. 

Tepih za dnevnu sobu ispod stolića
Tepih BIRK 140x200 cm natur
185,- KM/kom
269,- /kom
UŠTEDA 31%

Tepisi za kuhinju

Kada mnogo vremena provodite u kuhinji pripremajući hranu, tepih može pomoći da vašim stopalima bude udobnije dok stojite. Izaberite tepih koji se lako čisti kao što su ravni tepisi ili tepisi koji se mogu prati u mašini tako da ne morate previše da brinete o mrljama. Ne zaboravite da ispod tepiha stavite neklizajuću podlogu kako biste izbjegli nezgode.

Tepisi za hodnik 

Pod u hodniku je najviše izložen prljavštini i vlazi koju unosimo putem obuće koju nosimo napolju. Tepih za hodnik u isto vrijeme može zaštititi podove i omogućiti da hodnik izgleda uredno. Izaberite mali tepih koji lako možete istresti napolju i tako ukloniti prljavštinu i prašinu koja se nakupi u vašem hodniku. 

Hodnik sa ogledalom, klupom, cipelarom, vješalicom i tepihom
Tepih SANDELTRE 70x140 natur
45,- KM/kom
64,95 /kom
UŠTEDA 31%

Tepisi od jute su posebno pogodni za ulaznu prostoriju. Dugotrajni su, lako se održavaju i njihova neutralna boja se lako uklapa sa ostatkom enterijera. 

Tepisi koje izaberete ne treba samo estetski da se uklapaju u vaš dom već takođe treba da budu udobni i praktični za održavanje. Kada ujutro vaša stopala urone u mekani tepih u spavaćoj sobi, kada uživate u toploti tepiha u vašoj dnevnoj sobi dok gledate svoju omiljenu seriju ili kada se divite dugotrajnosti vašeg tepiha u kuhinji ili hodniku, znat ćete da je vaš izbor bio dobar. 

Saznajte više

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju

9 savjeta za uštedu energije ove zime