Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 28. 2. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Samo 25. i 26. 2. - Dodatnih 10% na SVE!

Dragi kupci,

S veseljem vas obavještavamo, da su od ponedjeljka, 4. maja 2020. godine, sve naše prodavnice ponovo otvorene u skladu sa odlukama lokalnih vlasti. Zdravlje i sigurnost naših zaposlenika i kupaca su naš glavni prioritet te vas zato molimo da poštujete sve propisane mjere sigurnosti.

JYSK kontinuirano prati i prilagođava se novonastaloj situaciji sa korona virusom. Na ovoj stranici možete pratiti sve o mjerama sigurnosti prilikom kupovine u JYSKu i saznati informacije vezane za rad naših prodavnica i webshopa.

SIGURNOSNE MJERE U PRODAVNICAMA

Molimo Vas da se prilikom ulaska u prodajne objekte JYSK d.o.o. obavezno pridržavate propisanih odredbi nadležnih institucija i kriznih štabova: Ulazak u prodajne objekte uz pridržavanje socijalne distance od najmanje 2 m, izbjegavanje rukovanja te poštivanje ostalih higijensko epidemioloških mjera.

Kako biste se osjećali sigurno prilikom kupovine u našim prodavnicama poduzete su sve mjere u skladu sa preporukama nadležnih institucija. Ukoliko je to moguće, zbog nastale situacije sa koronavirusom, molimo da svoja plaćanja vršite putem kartica.

Ovdje možete pogledati radno vrijeme naših prodavnica. 

Naš webshop normalno funkcioniše i moguće je napraviti narudžbu na JYSK.ba. S obzirom na trenutnu situaciju, molimo sve kupce za strpljenje i razumijevanje uslijed mogućeg kašnjenja online narudžbi.

Vaše narudžbe koje su plaćene u onim prodavnicama koje su donedavno bile zatvorene će biti izvršene i procesuirane u najkraćem mogućem roku. Čim proizvodi budu spremni za preuzimanje, zaposleni u prodavnicama će vas obavijestiti putem e-maila ili SMSa.

Za više informacija, kontaktirajte našu Korisničku službu.

Hvala na razumijevanju i dobrodošli nazad,

Vaš JYSK

Kupujte online - Pogledajte naše ponude