Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dragi kupci,

Zdravlje i sigurnost naših zaposlenika i kupaca su naš glavni prioritet te vas zato molimo da poštujete sve propisane mjere sigurnosti.

JYSK kontinuirano prati i prilagođava se novonastaloj situaciji sa korona virusom. Na ovoj stranici možete pratiti sve o mjerama sigurnosti prilikom kupovine u JYSKu i saznati informacije vezane za rad naših prodavnica i webshopa.

SIGURNOSNE MJERE U PRODAVNICAMA

Molimo Vas da se prilikom ulaska u prodajne objekte JYSK d.o.o. obavezno pridržavate propisanih odredbi nadležnih institucija i kriznih štabova: Ulazak u prodajne objekte uz pridržavanje socijalne distance od najmanje 2 m, izbjegavanje rukovanja te poštivanje ostalih higijensko epidemioloških mjera.

Kako biste se osjećali sigurno prilikom kupovine u našim prodavnicama poduzete su sve mjere u skladu sa preporukama nadležnih institucija. Ukoliko je to moguće, zbog nastale situacije sa koronavirusom, molimo da svoja plaćanja vršite putem kartica.

Ovdje možete pogledati radno vrijeme svih naših prodavnica.  

Takođe, naš webshop normalno funkcioniše i moguće je napraviti narudžbu na JYSK.ba kao i koristiti našu Click & Collect opciju

Za više informacija, kontaktirajte našu Korisničku službu.

Hvala na razumijevanju,

Vaš JYSK

Kupujte online - Pogledajte naše ponude