Jastuci bez jastučnice: udobnost i stil u jednom

Jastuci bez jastučnice su praktičan dodatak koji pruža podršku i udobnost. U JYSKu imamo dvije verzije jastuka koji služi kao punjenje za ukrasne jastučnice: 40x40 cm i 50x50 cm, obe dizajnirane da vam ponude najvišu razinu udobnosti. Saznajte kako ovaj esencijalni komad može obogatiti vaš životni prostor i kako ga pravilno izabrati i održavati. Osim što odgovaraju širokom rasponu stilova i boja, mogu se lako kombinovati sa postojećim dekornim jastučnicama i jastučićima, čime će vaš prostor postati još ugodniji.

1 proizvod
  1 proizvod

  Zašto odabrati jastuke bez jastučnice

  Imati male dekorativne jastuke u domu donosi više prednosti nego što se na prvi pogled čini. Osim što služe kao brzi način za osvježenje prostora, oni pružaju dodatnu podršku vašem tijelu, posebno leđima. S obzirom na to da su dostupni u dvije verzije imate mogućnost izabrati odgovarajuće jastučnice. Kada je u pitanju udobnost i funkcionalnost, jastuci bez jastučnice su jednostavno neprocjenjivi. Ovaj tip jastuka često se koristi u dnevnim sobama i spavaćim sobama, a odlični su i za ukrasno dodavanje ličnog pečata vašem domu.

  Karakteristike JYSKovih jastuka bez jastučnice

  Naši jastuci bez jastučnice dolaze u standardnim oblicima kao što su kvadratni, u bijeloj boji i izrađeni su od kvalitetnih vlakana. Ako govorimo o veličini, možete odabrati između 40x40 i 50x50 cm, a težina varira između 200g i 330g. Raznolikost u dimenzijama i materijalima omogućava vam da precizno odaberete ono što vam najviše odgovara. Kvadratni oblik čini ih idealnim za upotrebu kao jastučiće za leđa, dok visokokvalitetna vlakna garantuju dugotrajnu udobnost.

  Savjeti za održavanje

  Iako su jastuci bez jastučnice izrađeni od izdržljivih materijala, važno je znati kako ih pravilno održavati kako bi ostali svježi i udobni duže vrijeme. Ovi jastuci mogu se prati na 40 stepeni ali ne smiju se suišiti u sušilici. Za sušenje se savjetuje ostaviti ih na svežem vazduhu a istim postupkom i redovno prozračivati. Takođe, mogu se koristiti i zaštite za jastuke koje će olakšati održavanje i dodatno produžiti njihov životni vijek.