Praktičan i moderan namještaj za vaš hodnik

Hodnik je prvo što vidite kada dođete kući nakon dugog dana, a ovdje takođe dočekujete i goste u svoj dom. To je razlog zašto mnogi od nas traže namještaj koji čini da hodnik izgleda uredno, ali i atraktivno. Dajte vašem predsoblju svoj lični "pečat" koji odgovara dizajnu enterijera ostatka vaše kuće. U JYSKu imamo veliki izbor lijepih, funkcionalnih klupa, cipelara, vješalica, stalaka za kapute, polica i plakara za hodnik koji će vam pomoći da održite red u vašem hodniku na dekorativan i elegantan način. Nudimo vam namještaj različitih veličina, boja i materijala, tako da lako možete pronaći baš ono što vama treba i što se uklapa u vaš dom. Istražite našu ponudu namještaja za hodnik i pronađite idealne proizvode za vaš dom.

Veliki izbor malog namještaja za hodnik

U JYSKu nudimo široku lepezu namještaja za hodnik koji će vam pomoći da vaš dom održite urednim. Među komadima koje ćete naći u JYSKu su:

  • Klupe
  • Samostojeće vješalice za kapute
  • Plakari i stalaže za obuću
  • Cipelarnici
  • Police za hodnik
  • Kukice i zidne vješalice za kapute

Postavljanje klupe u naša predstoblja daje nam priliku da sjednemo i odmorimo noge dok izuvamo cipele. Većina naših klupa ima i ladice, police ili korpe koje služe kao idealan prostor za odlaganje. Za dodatnu praktičnost pokušajte postaviti policu za hodnik sa vješalicom za kapute iznad vaše klupe.

Stalaže za obuću i ormarići za obuću su savršeni za odlaganje cipela izvan vidokruga, a vješalica za kapute je idealan i praktičan komad malog namještaja za svako predsoblje ili hodnik.

U JYSKu nudimo namještaj za hodnik u raznolikim stilovima i od različitih materijala, tako da možete odabrati komade i dodatnu opremu koji najbolje odgovaraju vašem hodniku. I ne zaboravite detalj kao što je lijep otirač za noge ili fenjer koji sija pored ulaznih vrata.  Ostavite najbolji prvi dojam kada gosti zakorače u vaš dom.