Dočekajte svoje goste sa moderno uređenim hodnikom

Hodnik je prvo što vidite kada dođete kući nakon dugog dana, a ovdje također dočekujete goste u svoj dom. To je razlog zašto mnogi od nas traže namještaj koji čini da hodnik izgleda uredno i sređeno kao i atraktivno.

U JYSKu nudimo široku lepezu namještaja za hodnik koji će vam pomoći održati red u vašem domu. Među komadima koje ćete naći u JYSKu su:

  • Klupe
  • Vješalice za kapute
  • Stalaže za obuću i ormarići za obuću
  • Police za hodnik
  • Kukice i vješalice za kapute

Postavljanje klupe u hodnik pruža vam priliku de sjednete i odmorite vaše noge na trenutak dok izuvate vaše cipele. Većina naših klupa također imaju ladice, police ili korpe koje služe kao idealan prostor za odlaganje. Za dodatnu praktičnost pokušajte postaviti policu za hodnik sa vješalicom za kapute iznad vaše klupe.

Stalaže za obuću i ormarići za obuću su savršeni za odlaganje cipela izvan vidokruga a vješalica za kapute je idealna za čuvanje posložeom vaše odjeće za izlazak.

U JYSKu nudimo namještaj za hodnik sa raznolikim stilovima i materijalima, tako da možete odabrati komade i dodatnu opremu koja najbolje odgovara vašem hodniku. I ne zaboravite detalj kao što je lijep otirač za noge ili fenjer koji sija ispred ulaznih vrata. 

Namještaj za hodnik - Hodnik - razni namj

Namještaj za hodnik - Klupa za hodnik

Namještaj za hodnik - Vješalice za kapute