Dočekajte svoje goste sa moderno uređenim hodnikom

Hodnik je prvo što vidite kada dođete kući nakon dugog dana, a ovdje takođe dočekujete i goste u svoj dom. To je razlog zašto mnogi od nas traže namještaj koji čini da hodnik izgleda uredno i sređeno kao i atraktivno. Dajte vašem predsoblju svoj lični "pečat" koji odgovara dizajnu enterijera ostatka kuće. U JYSK-u imamo veliki izbor lijepih, funkcionalnih ulaznih klupa, cipelara, vješalica, stalaka za kapute, polica i plakara za hodnik koji vam pomažu da održavate red na dekorativan i elegantan način. Imamo namještaj različitih veličina, boja i materijala, tako da lako možete pronaći nešto što se uklapa u vaš dom. Istražite našu ponudu namještaja za hodnik i pronađite idealne proizvode za vaš dom.

  Namještaj za hodnik - Vješalice za kapute

  Veliki izbor malog namještaja za hodnik

  U JYSKu nudimo široku lepezu namještaja za hodnik koji će vam pomoći održati red u vašem domu. Među komadima koje ćete naći u JYSKu su:

  • Klupe
  • Samostojeće vješalice za kapute
  • Plakari i stalaže za obuću
  • Cipelarnici
  • Police za hodnik
  • Kukice i zidne vješalice za kapute

  Postavljanje klupe u hodnik pruža vam priliku de sjednete i odmorite vaše noge na trenutak dok izuvate vaše cipele. Većina naših klupa takođe ima i ladice, police ili korpe koje služe kao idealan prostor za odlaganje. Za dodatnu praktičnost pokušajte postaviti policu za hodnik sa vješalicom za kapute iznad vaše klupe.

  Stalaže za obuću i ormarići za obuću su savršeni za odlaganje cipela izvan vidokruga, a vješalica za kapute je idealan i praktičan komad malog namještaja za svako predsoblje ili hodnik.

  U JYSKu nudimo namještaj za hodnik u raznolikim stilovima i od različitih materijalima, tako da možete odabrati komade i dodatnu opremu koja najbolje odgovaraju vašem hodniku. I ne zaboravite detalj kao što je lijep otirač za noge ili fenjer koji sija ispred ulaznih vrata.