Lijepi i kvalitetni ormari za sve potrebe

Pronalaženje ormara koji savršeno odgovara vašim potrebama i istovremeno se uklapa u dizajn vašeg enterijera može biti izazovno. Pri odabiru idealnog ormara tražite da ormar ima dovoljno prostora za sve - od košulja i haljina koje se vješaju na vješalice, do džempera na policama i čarapa u ladicama. 

JYSK nudi klasične i moderne ormare različitih veličina opremljene ladicama, policama, vratima različite širine te ogledalima, kao i praktične platnene ormare. Neke od naših opcija uključuju ormare sa kliznim vratima, što je posebno korisno kada je prostor ograničen, jer klizna vrata ne zahtijevaju dodatni prostor za otvaranje. Određeni modeli i maju i pripadajući gornji ormarić kao dodatan prostor za odlaganje.

Također u ponudi imamo različite dodatke za ormara kao što su umetci za ladice i police koji vam omogućuju dodatnu prilagodbu i organizaciju vašeg ormara.

Odaberite pravi ormar za vaše potrebe

Odabir ormara zavisi o potrebama za odlaganjem koje svatko od nas ima. Prije odabira ormara bitno je da definišete ove potrebe. 

Trebate li veliki ormar s vješalicama za košulje, odijela i duge haljine, ili preferirate ormar sa mnogo polica i ladica za pletene džempere i druge izdržljive materijale? Police takođe mogu poslužiti za organizaciju cipela, šešira i drugih dodataka, a ladice su odličan izbor za odlaganje donjeg rublja i čarapa.

Takođe je veoma važno  uzeti u obzir raspored prostorije u kojoj će se ormar smjestiti kako bi se maksimalno iskoristio prostor.