Udobni i kvalitetni boxspring kreveti

Boxspring kreveti odlično rješenje za dobar san koji će vama i vašoj sobi pružiti udobnost i savremen izgled. U JYSKu ćete pronaći boxspring krevete odličnog kvaliteta, po povoljnim cijenama i za svačiji ukus. Boxspring kreveti dolaze sa tapaciranim okvirom, kvalitetnim madracima sa Bonell ili džepičastim oprugama i udobnim nadmadracima od pjene.

Bez obzira tražite li francuski ležaj, kontinetalni krevet ili boxspring krevet sa prostorom za odlaganje ili bez - sve ćete to pronaći u JYSKu. Praktičan prostor za odlaganje može vam poslužiti za organiziranje spavaće sobe i kao mjesto za pospremanje posteljine, jastuka i jorgana koje ne koristite ali i odjeće kada nije njena sezona. Boxspring kreveti dolaze u raznim dimenzijama: veliki kreveti prikladni za bračne sobe ali i manji za tinejdžerske ili studentske sobe.

U ponudi imamo i različita uzglavlja za boxspring krevete. Uzglavlja kreveta daju krevetu elegantan izgled a uz to su i vrlo praktičan i udoban naslon za leđa prilikom čitanja u krevetu, te služe i kao zaštita zida od prljanja.

Više o istaknutim boxspring krevetima našeg asortimana možete pročitati i u našem blogu

Ne zaboravite saznati treba li vaš boxspring krevet imati tvrdi ili mekani madrac - odgovor ćete pronaći u našem testu kvaliteta sna.

Kontinent. kreveti - PLUS ?

Kontinent. kreveti - GOLD ?