Nadmadrac za udobnost i zaštitu vašeg madraca

Da biste bili sigurni da će vaš madrac trajati godinama koje dolaze, preporučujemo vam korištenje kvalitetnog nadmadraca za zaštitu od oštećenja i habanja.

Nadmadrac se obično koristi kao zaštitni sloj preko madraca sa oprugama ili pjenom, ali i za dodantu udobnost kauča na rasklapanje ukoliko spavate u dnevnoj sobi. Korištenje nadmadraca čuva oblik madraca koji je ispod njega i pruža dodatnu udobnost ali i čistoću. Sprječavanjem direktnog kontakta znoja sa madracem takođe pomaže produljenju vijeka trajanja samog madraca.

Nadmadraci pružaju visok stepen udobnosti i mogu poslužiti kao dodatak ukoliko je vaš madrac previše tvrd ili premekan. Takođe vam olakšava i pospremanje kreveta jer možete izabrati da stavite plahtu preko nadmadraca.

Vaš madrac možete zašititi i korištenjem zaštite za madrac koji je tanji od nadmadraca i koji je opremljen sa elastičnim trakama na ćoškovima. Zaštita za madrac je pričvršćena za madrac uz pomoć traka ali se vrlo lako može skinuti i oprati.

U JYSKu ćete pronaći veliki izbor i nadmadraca i zaštita za madrace u raznim veličinama. U ponudi imamo Basic, WELLPUR i DREAMZONE nadmadrace.

Nadmadraci - PLUS ?

Nadmadraci - GOLD ?