Nadmadrac za zaštitu vašeg madraca

Da biste bili sigurni da će vaš madrac trajati godinama koje dolaze, preporučujemo vam korištenje kvalitetnog nadmadraca za zaštitu od oštećenja i habanja.

Nadmadrac se obično koristi kao zaštitni sloj preko madraca sa okvirom, oprugama ili pjenom. Korištenje nadmadraca čuva oblik madraca koji je ispod njega i pruža veću čistoću oko kreveta jer nadmadrac upija određenu količinu znoja koju vi ispuštate tokom noći. Sprječavanjem direktnog kontakta znoja sa madracem također pomaže produljenju vijeka trajanja samog madraca.

Nadmadraci pružaju visok stepen udobnosti i mogu pružiti nadoknadu ako je vaš madrac previše tvrd ili premekan. Takođe vam čine pospremanje kreveta malo lakšim jer možete izabrati da stavite plahtu preko nadmadraca. U našem vodiču za plahte možete pročitati više o našim različitim plahtama i kako se koriste.

Također možete zaštiti vaš madrac korištenjem zaštite za madrac koji je tanji od nadmadraca i koji je opremljen sa elastičnim trakama na ćoškovima. Zaštita  za madrac je pričvršćen za madrac uz pomoć traka ali se vrlo lako može skinuti i oprati.

U JYSKu ćete pronaći veliki izbor i nadmadraca i zaštita za madrace u raznim veličinama. U ponudi imamo Basic, WELLPUR i Dreamzone nadmadrace.

Nadmadraci - GOLD ?