Uzglavlje kreveta sa stilom za moderne spavaće sobe

Jeste li se zapitali kako biste mogli učiniti spavaću sobu prepoznatljivo svojom? Uzglavlje za krevet moglo bi biti savršeno rješenje. Uzglavljem možete svojoj spavaćoj sobi dati novi, elegantni izgled i to je jednostavno rješenje ako smatrate da vam je potrebna promjena.

U JYSKu ćete pronaći povoljno tapacirana uzglavlja koje moderni enterijeri bilježe kao neizostavne komade namještaja. Većina uzglavlja postavlja se ili izravno na krevet ili na zid iza kreveta. Uzglavlja tako pomažu zaštititi zid od trošenja, a kompletirat će izgled vašeg kreveta i dati mu kraljevsku notu.
 

Luksuzan dekor sa uzglavljem

Prvo što vidite kada uđete u spavaću sobu je krevet, pa zašto se ne biste pobrinuli da izgleda lijepo i luksuzno. Pomoću uzglavlja možete svojoj spavaćoj sobi dati lični pečat, koji naglašava krevet i daje novi izgled. Uzglavlje kreveta često je zanemaren komad namještaja u dekoru spavaće sobe. Dodaje završni dodir krevetu i integrira ga sa ostatkom sobe. Upotpunite stil s parom lijepih i udobnih jastuka za leđa ili ukrasnih jastuka - više od toga vam ne treba.

Koja veličina i boja?

Bez obzira u kojoj veličini boxspring kreveta spavate, JYSK ima uzglavlje koje mu odgovara. Pronađite uzglavlje za krevet za jednu osobu 90x200 cm, za tročetvrtinski krevet 140x200 cm, za manji bračni krevet 160x200 cm i veliki bračni krevet 180x200 cm.